2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 54473 بازدید | 901 پست
کجای عقد نامه نوشته طلا جز مهریه هست؟

داداشت مگه هبه نکرده بهش؟ 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

خب این افراد خیر نمی‌بینن. والا من هجده ساله عروسی کردم یه بچه هم دارم. جهاز خوب آوردم و الان بعد هج ...

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی اگه عوضم نکرده بود مال خودش بود...طلا در کل مال زن هست

طلا به عنوان هدیه محسوب میشه و اگر از اول فاکتور به اسم خانم نباشه میتونه داماد پس بگیره

در ضمن 200 گرم طلا و سکه برده اصلا نوش‌جونش

دیگه مهریه برای چی هست؟ نمیشه هم خدا رو خواست هم‌خرما رو که

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

مگه تو زندگیشون بودی از کجا می‌دونی کی مقصره؟

چون طلاهایی که بهش هدیه داده شده رو برده نامرد شده اصلا مفهوم هدیه یعنی چی؟اصلا این خانوم حقی نداشته ازون زندگی؟ مهریه رو ک نمیتونن بگیرن طلاهاشونم نبرن؟جالبه😬

پس چطور متوجه شدید به خانواده میده؟

هوووف 

خیلی مفصله 

حوصلم نمیشه بگم 

ولی کسایی که گفتن منو اون مثل همیم 

من دزدی نمیکنم .من اگه گوشت بدم به خانوادم ، شوهرم بپرسه میگم آره گوشته گذاشتم واسه مامانم اینا و مطمئنا اونم نمیگه چرا میدی چون مادر من همیشه بیشتر جبران کرده برامون و شوهرم قدر شناسه 

من همون گوشت رو میدم دست شوهرم , میگم بزار صندوق عقب ماشین . ببریم واسه مامان و شوهرم چشم داره و میبینه 

اگه راضی نباشه خب میگه حق نداری 

ولی زن داداشم مخفی کاری می‌کنه ، و داداشم که می‌پرسه فوحش کاری می‌کنه 

یه بار یه گوسفند کشتن خونه بابام و همشو مادرم داد به  زن داداشم ببره واسه یخچالش

فرداش داداشم اومد گفت گوسفنده نصفه بوده ،  پرسیدم نصفش کو ، گفته مامانت نصف داده در صورتی که مادرم کامل داد بهش 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
طلا به عنوان هدیه محسوب میشه و اگر از اول فاکتور به اسم خانم نباشه میتونه داماد پس بگیرهدر ضمن 200 گ ...

مهریه هم حق زن هست من نمیفهمم مفهوم مهریه یعنی چی؟چرا مهر میکنن وقتی نمیدن؟مهریه حلال تر از شیر مادر هستش ولی الان با حق طلاقی ک اقایون دارن اکثرا مجبورن ببخشن و خوش به حال مردا میشه میرن سراغ بعدیا

چون طلاهایی که بهش هدیه داده شده رو برده نامرد شده اصلا مفهوم هدیه یعنی چی؟اصلا این خانوم حقی نداشته ...

حالا من کاری به طلا ندارم اصلا وقتی نمیدونی می مقصره چرا راحت میگن نامرده حالا یه درصد شوهره اگه مقصر باشه پس ارزوی دختر مردم چی میشه 

هیچ دختری نمیاد الکی زندگی خودشو خراب کنه مگر این که کلا فازش زندگی نباشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg