2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 37625 بازدید | 803 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین بعضی جاها فاکتور ب نام طرف نباشه اصلا نمیخرنمخصوصا شهرای دیگهبنظرم اول برید طلا فروشی بعد با وک ...

تعویض کرده 

طرف اشناش بوده فاکتور جدید بهش داده به نام خودش

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .

خیر نمیشه 

اولا باید اثبات بشه که طلاها دست زن برادرت هست که خوب تقریبا اثباتش غیر ممکنه بعد باید اثبات بشه که زن داداشت خودش طلاها رو فروخته ایشون میتونه ادعا کنه که طلاها رو برادرت برده فروخته 

من در جریان یک دادگاه طلاق بودم چند سال پیش هر دو زوجین ادعا داشتن که طلاها دست طرف مقابل هست هیچکدوم هم نتونستن ثابت کنند چون طلا منقول هست قابل اثبات نیست تا امروز که معلوم نشد طلاها رو کدوم طرف برداشته 

به نظرم باید پیگیری بشهچون الان باید اون ۲۰۰ گرم طلا رو به صاحبش یعنی برادر شما برگردونهفاکتور دست ب ...

آشنا داشته 

اینجا خیلیا بدون فاکتور میخرن

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
ببین بعضی جاها فاکتور ب نام طرف نباشه اصلا نمیخرنمخصوصا شهرای دیگهبنظرم اول برید طلا فروشی بعد با وک ...

من یکبار طلا بردم بفروشم حتی بهم نگفت فاکتور کو ؟

ده تا طلا فروشی فاکتور بخواد یازدهمی فاکتور نمیخواد 

دادخواست استرداد طلابگو بزنه ویک گواهی شهادت شهود هم همراهش 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.