2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 52815 بازدید | 883 پست
شما توی تاپیک من بودین یا نه؟ داستان من با زن داداشم فرق داره من اول زندگی مون گفتم به شوهرم که بده ...

موافقم و اکثرمون زورمون میاد کل زندگی برادر رو به نام عروس بزنیم. شما بهش بگین هر چی تا حالا خریده به نام خودش باشه چون دسترنج خودش هست. هر چی از این به بعد خریدین به خودتون مربوطه. مطمئن باش داداشم خونه بهتر از مال خودش به نام تو میخره. من خودم شخصا هر چی خریدیم مشترکا خریدیم و به نام جفتمونه، زندگی مشترک هست و جفتمون برای پس اندازش زحمت کشیدیم. جز ماشین که جداست 

بهش بگین حالا اول زندگیتونه، شما زندگیتونو بکنید، انشاالله خدا به داداشم اونقدر بده که، یه زمین و یه ...

خدا بیامرزه پدر تو 

مرد مگه کار می‌کنه واسه کی 

واسه زن و بچه 

ولی خب زن هم باید به همسرش آرامش خاطر و امنیت بده 

این خانم چون خیلی قهر میکرد و هر روز می‌رفت خونه پدرش و اینکه دروغش رو شد و برادرم فهمید که مهر گرفته یه بار 

و خیلی ابرو ریزی راه انداخته بود ، داداشم دیگه نتونست بهش اعتماد کنه 

شاید اگه آرامش داشت تو زندگیش سند میزد براش

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم و اکثرمون زورمون میاد کل زندگی برادر رو به نام عروس بزنیم. شما بهش بگین هر چی تا حالا خریده ب ...

مادرم و عموم بهش گفتن اینا رو ولی کوتاه بیا نیست 

نه والا ما از این کارا نمی‌کردیم شما اول ازدواج چند بار فحش کاری کردین؟ چند بار پلیس خبر کردین ؟ ما ...

دیگه نمیدونم والله، خدا به خیر بگذرونه..

دوستم طلاق ‌که گرفت، بهش گفتم ماجرا چی بود و چی شد. بههم گفتم خودمم نمیدونم چی شد. افتادم وسط یه جریان و بعد لج و لج بازی خودمون و خانواده ها آخر زندگیمونو به طلاق ختم کرد...‌ 

متاسفم برای شما . شما خودت یه زن هستی توو این مملکت . به لطف قانون گذاران مرد , هر چی حقه دادن به مر ...

من نمی‌گم حق زن رو بخورن مردا ولی زن باید بمونه و زندگی کنه 

این خانم میخواد بره 

کلا یه سال هست اومده اونم همش قهر بوده خونه مامانش 

زنش سازش نداره خیلی پول پرست و ولخرجه برادرم دیگه له شده زیر بار قرو فر خانم و اینکه از خونه داداشم ...

بیچارعربرادرت

زنای این مدلی خیلی پسرو زجر میذن درک مبکنم

مگه یه پس چقدر درمیاره هم ماشیندهم خونه هم خوردوخوراک هم قروفر

بیاس به اندازه کافی اگر طلا بخرن ن اینکه فقط مال زن باشه صرفا سرمایه اینده برا اینکه بعدا بخوان پیشرفت کنن

ولی بعضی زنا طلا که میخرن براشون میگن فقط ماله منه

اخه میخوای چیکازش کنی اگه میگی مال منه پس ب فکر جدا شدنی که اینطوری فکر میکنی

واقعا الان خیلی دخترا و زنارقروفر میان ناخن بکارن مژه بکارن کراتین رنگ لیزر ووو حالا یکییش واجبه ولی بقیه نه

بالاخره اون طلا مال خودش بود داداش با رصایت خودش خرید چرا باید الان پس بگیره عمرو جوانی اون دختر چی پس اون بدون هیچ سرمایه ای باید از صفر شروع کنه حداقل اون سرماییه ای تا بتونه خودشو جمع کنه ...خواهر گلم خوبه بعصی وقتا خودمونو فارق از تعصب جای دیگری بزارین بعد قصاوت کنیم ....اگه خودت بودی طلا ها رو میدادی یا مال خودت میدونستی

اسی بخاطر طلاها هیچ کاری نمیتونید بکنید، مهریه هم اگ خونه و ماشین و زمین داشته باشه مصادره میکنه

من نمیدونم حق با کیه ولی اینا که نوشتن دمش گرم رو درک نمیکنم چون گاهی واقعا حق با دختره نیس واقعا

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

بالاخره اون طلا مال خودش بود داداش با رصایت خودش خرید چرا باید الان پس بگیره عمرو جوانی اون دختر چی ...

عزیزم مگه قانون و شرع نگفته مهریه میرسه؟ خب مهریشو بخواد.... طلا بردن دزدی نمیشه؟ 

گاهی واقعا بعضی زنا برای تیغ زدن نزدیک یه مرد میشن.... 

عزیزم مگه قانون و شرع نگفته مهریه میرسه؟ خب مهریشو بخواد.... طلا بردن دزدی نمیشه؟ گاهی واقعا بعضی زن ...

توی محصر مقدار طلای که برای ازدواج خریداری میشه و توی عقد نامه قید میشه قانونن واسه زنه حتی اگه بعد سالها هم فروخته شه مرد باید بازپرداخت کنه ...جدا از همه ی اینا قانون یه چیزی به نام انسانیت بالاخره اون دختر جونیشو داده باکره بودنشو داده ارزشمندورین چیز یک زن هستش فک نمیکنم طلا چیز خواسی باشه ...طلای که پوشیدع رو برده نمیشه گفت دزدی مرد با رصایت خودش خریده 

توی محصر مقدار طلای که برای ازدواج خریداری میشه و توی عقد نامه قید میشه قانونن واسه زنه حتی اگه بعد ...

عزیزم اون رو روی مهریه حستب میکنن خانمه میگه اینطور نبوده مهریش فقط سکه اس، منم تو مهریم طلا ندارم🤦🏼‍♀️

بعد خانم ازدواج دومش بود... اصلا باکره هم باشه خب مهریشو بخواد نوش جونش ولی یواشکی نه چرا باید طلا رو بپوشه ببره وقتی شوهرش رضایت ندارع؟

میدونی منم مثل شما فکر میکردم تا همچین اواری سر زندگیمون شد و فهمیدم واقعا هستن زنایی که خودشونو به مهریه و اینا میفروشن، البته زنداداش خانم رو قضاوت نمیکنم چون از نزدیک در جریان نیستم

من نمی‌گم حق زن رو بخورن مردا ولی زن باید بمونه و زندگی کنه این خانم میخواد بره کلا یه سال هست اومده ...

جطور شخصیت وخانواده این،به،آبروفکرنمیکنن،، الکی دعوا وطلاق ودادگاه

،،چقد عجیب

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،