2777
2789

۷ ماهه غده لنفاوی زیر فکم ورم داره دوبار آزمایش دادم نرمال بود کاملآ ...سونو هم دادم همون موقع نوشته بود غده لنفاویم سایزش ۶ میل هست و راکتیو هست ۱ ماه آنتی بیوتیک خوردم نرفت خیلی میترسم سرطان باشه بچه کوچک دارم 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

زینک اکساید استفاده کردی؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرطان بود جواب آزمایشات خوب نبود،بعدم فک کنم سرطان میبود نمیتونستی چیزی بخوری ..دور از جونت خود همین استرس ادم سالم مریض میکنه ،توکلت به خدا باشه ..نگران نباش ،انشاءالله چیزی نیست 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اگه سرطان بود جواب آزمایشات خوب نبود،بعدم فک کنم سرطان میبود نمیتونستی چیزی بخوری ..دور از جونت خود ...

ممنون عزیزم آخه میگن سرطان خیلی دیر خودشو نشون میده 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

مواد غذایی ای که لنف رو پاکسازی میکنن:

گریپ فروت، ویتامین سی و ای، انواع توت ها، زغال اخته، انار، گوجه فرنگی👌، گردو، آب و مایعات فراوان، ورزش و پیاده روی، صبح ها یه تکه زنجبیل تازه، آناناس، هندوانه، پیاز خام

نگران نباش چیزی نیست ان شاالله

چند وقت اخیر غصه خوردی و بغض کردی و گریه کردی، درسته؟

دکتر تیروییدت رو چک کرده؟

گلم چون تو سنو چیز خاصی نشون نداده و نوشته ری اکیتو جای نگرانی نیست.

مال برادرم سه ماهه ک یکی از غدد لنف گردنش رشد کرد.

تو سنو گفتن لنف مشکوک.

سیتی، آزمایش خون، عکس همه چیزش اکی بود چیز خاصی نشون نداد.

ولی چون تو سنو مشکوک بودن دیروز غده لنف رو جراحی کرد درش آوردن فرستادیم آزمایش. توکلمون بخداست الهی به حق پنج تن عفونی باشه

پس چرا نمیره چه عفونتی بوده که با ۱ ماه آنتی بیوتیک نرفت

همه هفونت ها با انتی بیوتیک ساده حل نمیشن برو متخصص عفونت باید انتی بیوتیک رو عوض کنه شاید ترزیقی بده و قویتر

نه چیه

یه پماد هست بعضیا واسه عرق نکنن زیر بغلشون میزنن که باعث ورم غذه لنفاوی میشه. 

گفتم اگه اون زدی قطعش کن یک ماه دوماهه درست میشه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰