2777
2789
عنوان

باغ ترسناک

91 بازدید | 9 پست

باغ سنگی سیرجان

آدرس: استان کرمان، شهرستان سیرجان، بخش بلورد، هفت کیلومتری جنوب شرقی شهر بلورد

در جست‌وجوی یکی دیگر از عجایب ایران، راهی استان کرمان می‌شویم و به شهر سیرجان به باغی اسرارآمیز سفر می‌کنیم که خبری از سرسبزی در آن نیست. در نگاه اول شاید این باغ جالب و شگفت‌انگیز به نظر برسد؛ ولی با قدم زدن در میان درختان خشک که میوه‌های آن از جنس سنگ هستند، وحشت در دل شما ایجاد می‌شود. این باغ سنگی «باغ درویش خان» نامیده می‌شود و سازنده آن مزرعه‌داری به نام «درویش‌خان اسفندیار پور» است که حدود ۴۰ سال پیش پس از خشک شدن مزرعه‌اش، حالت طبیعی خود را از دست داد و به نشانه اعتراض درختان باغش را که دیگر خشک شده بودند، در جای دیگر کاشت و سنگ‌هایی را که از کوه‌های اطراف جمع کرده بود، به‌عنوان میوه درختانش به آن‌ها آویزان کرد.

عده‌ای دیگر بر این باورند که درویش‌خان شبی خواب ساختن این باغ را می‌بیند و فردای آن روز به هنگام چراندن گوسفندان در بیابان، شهاب سنگی را می‌بیند که از آسمان به زمین می‌افتد و آن را به خانه برده و با آن باغش را می‌سازد.

روایت است که درویش‌خان باغ خود را با الهام‌گیری از عالم خواب بنا کرده است

درویش‌خان به سنگ اکتفا نکرد و مدتی نیز سر گوسفندان که توسط گرگ دریده شده بودند را به درختان آویخت که با اعتراض مردم، دست از این کار برداشت. لوله اگزوز ماشین، چرخ دنده‌های فرسوده، لاستیک‌های نخ‌نمای پنچر شده، پیت نفت، قوطی حلبی، آینه شکسته، شناور کولر، نی قلیان شکسته و بسیاری ضایعات دیگر نیز بر این درختان پدیدار شدند.

گفته می‌شود پس از مرگ درویش خان، یکی از درختان فرو می‌ریزد و چندین مرد از روستای اطراف برای مجددا آویزان کردن سنگ‌ها و استوار کردن درخت به زحمت تلاش می‌کنند. سوال اینجا است که این پیرمرد در آخرین سال‌های زندگی خود چطور قادر به جابه‌جایی درختان و سنگ‌ها بوده است؟‌ امروزه این باغ سنگی یکی از جاهای دیدنی سیرجان به شمار می‌رود.

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب بود هدفشچی بود چی رو میخواست انتقال بده ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
جالب بود هدفشچی بود چی رو میخواست انتقال بده ؟

فک کنم باغش که خشک شدناراحت شد این کارو کرد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

واقعا شکلش همینه؟مثل تو عکس؟

اره فک کنم من نرفتم

خب این قسمت ترسناکی نداشت مثلا بگن کسی رفته اونجا برنگشته یا نمیدونم صدای عجیب بشنوه یچی دیگه دیدم ت ...

ولی غمگین بود