2777
2789

مثلا پیجت  شخصیه عکسای شیک و سنگین گذاشتی یعنی زیبا اما در عین حال سنگین نه لباسهای جلف و باز چهرتم خوبه با فرض پسره یا همشهریته یا غریبه دو طرف همو فالو میکنید مثلا مناسبت میشه تو از خودت روز دختر روز تولد روز دانشجو عکس اینا میزاری طرف ی تبریکی میگه توام مودبانه جواب میدی بعد همون آدم چرا بعد چندین مدت بعد آنفالوت می‌کنه ؟ سواله برام حتی خنده دار هم هست 

یعنی چی 

یعنی فشاری شده از اینکه اویزونش نشدی یا انتظار دارن بدون اینکه خودشون نخ بدن تو هی اونو ریپلای بزنی قلب بفرستی پیامهای نخ دار بفرستی نکنه همینو میخواستن اما چون یعنی نرسیدن ب هدفشون آنفالو میکنن 

شما علت رو چی می‌دونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستا ندارم ولی خب مثلا ممکنه بعد چندوقت بعضی چیزا رو دیلیت بزنم و اینا

به نظرم ممکنه دلیل خاصی نداشته باشه

اینقد ذهنتونو مشغول نکنین واسه بی اهمیت ترین حرکات بقیه😂💗

اللهم عجل لولیک الفرج✨

شاید دوس دخترش گفته انفالوت کنه

آخه از این موردا بازم دیدم پاک دیگه  همشون قضیه دوس دختری نمیشه . .

اگه اینقد به دوس دخترش وفاداره پس چرا آویزون من شده . تا ی چی میزاشتم زرتی ریپلای می‌کرد زودی مثلا ی چی دیگه رو تبریک می‌گفت با لایک استوری 

.ولی من محترمانه و مودبانه جواب میدادم با اینکه اصلا هیچ نظر خاصی روی اون پسره نداشتم

آخه از این موردا بازم دیدم پاک دیگه همشون قضیه دوس دختری نمیشه . .اگه اینقد به دوس دخترش وفاداره پس ...

شاید بعدا دوس دختر پیدا کرده اون موقع نداشت 

یا اینکه دیدی تو محلش نمیدی ول کرده رفته دنبال یکی دیگه

اینستا ندارم ولی خب مثلا ممکنه بعد چندوقت بعضی چیزا رو دیلیت بزنم و اینابه نظرم ممکنه دلیل خاصی نداش ...

اینم حرفی ایول اجی واقعیت رو بخوای اهمیت نداره فقط علت رو میخواستم بدونم چون من نظری اون پسر یا پسرای قبلش نداشتم 

اگه بخواین از دید دوست دختر بگیم 
اگه اینقد به دوس دخترش وفاداره پس چرا آویزون من شده . تا ی چی میزاشتم زرتی ریپلای می‌کرد زودی مثلا ی چی دیگه رو تبریک می‌گفت با لایک استوری

.ولی من محترمانه و مودبانه جواب میدادم با اینکه اصلا هیچ نظر خاصی روی اون پسره نداشتم 

اینکه پسری هر استوری ریپلای کنه یا تبریک بگه آویزون نیس.. آویزون به کسی میگن هی یکسره پیام بده مستقی ...

همینو برعکس کن اگه ما دخترا این شکلی بودیم برچسب آویزون رو روی ما میزدن