2777
2789

من خودم خواستم دوتا بچم بلافاصله پشت سر هم باشن 

با هم بزرگ میشن خوبی هاش خیلی بیشتر از سختی هاش هست 

مخصوصا اگر بچه ها همجنس باشن 

تمام بچه داری سخت مثل شب بیدارشدن و پامپرز کردنو غذای بچه تو دوسال جمع میشه میره 

ولی بقیه دوسه سال یکی دوسه سال بعدی 

بچه ها همبازی خوبین تنها نیستن 

اگر کسی یه دونه بچه بخواد خوب خیلیم خوب 

ولی اگر از اول دوتا بچه می‌خواستید پس خوشحال باش زود باردار شدی 

اصلا ناراحت نباش ، سعی کن هرچه زودتر این قضیه رو بپذیری چون ناراحتیت روی بچه تاثیر منفی میذاره خدای نکرده دنیا بیاد بداخلاق میشه از لحاظ روحی روانی اونم مشکل دار میشه

پس اگر بچه سالم و خوش خنده و خوش اخلاق میخوای آروم باش تا کارت سخت تر نشه...

باور کن ۵ سال دیگه بفکرت میرسه کاش یکی دیگم داشتی

وقتی داری سختی میکشی بذار باهم بکشی اینجوری زودتر راحت میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخاسته بود😭

خیره ان شاالله عزیزم 

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ