2777
2789

دیگه کاریه که خودت کردی، باید قوی باشی. فقط مواظب باش دو تات سه تا نشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار سال خوبه دیگه برا من میشه دوسال😭

عجله کردید خواهر 

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

من بچه دومم بعد سه ماه زایمان باردار شدم خیلی سخته خیلی هنوزم بهاش کنار نیومدم الانم بچه سوم بارد ...

ینی چی با دومی کنار نیومدی؟الان دومی چند سالشه؟سومیو خودت میخاستی؟

من بودم چیکار میشه کرد ناشکری نکن خدا سلامتی بده ب خودت و بچه هات 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مامانم دقیقا جای شما بوده

وقتی ک خواهرم ده ماهش بوده منو حامله میشه

هیچی به دنیا اومدم و بزرگ شدم دیگ😁

مامانم بابامم چند وقت پیش داشتن میگفتن ما خیلی به شما دو تا افتخار می کنیم و تو مسیر درستی هستین و خداروشکر ک شما ها رو داریم

عزیزم من دوتا بچه دارم، اتفاقا خوشحال باش چون اختلافشون کمه وقتی بزرگتر بشه زود باهم همبازی میشن توهم به کارات میرسی

اینکه بچه ها زود باهم همبازی بشن خیییلی مهمه

درهرحالت شکرگذار خدا باش

منم کمکم هستن پلی باز دلشوره دارم جنسیتشون چی بود الان باهم خوبن؟

جفتشون دخترن عزیزم

خیلی خوبن باهم خیلیییی

اصلا انگار دو قلون

بدون هم نمیتونن

بزرگه ۶سالشه 

کوچیکه ۳سالو نیم

خودمونم راضی هستیم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
منم کمکم هستن پلی باز دلشوره دارم جنسیتشون چی بود الان باهم خوبن؟

من کمکی نداشتم

شهر غریب بودم 

تنهای تنها

خیلی خیلی اذیت شدم

ولی الان دو تا بچه هام بزرگ شدن و تموم شد 

وگرنه باید الان تاااازه باردار می شدم و این پروسه رو می گذروندم

الان ده هفتم ولی خوشحال نییتم همش خود خوری میکنم

عزیزم خیلی سخته ولی انشاالله یکم بزرگتر که بشه خوشحال و راضی هستی انشاالله خدا بهت توانایی بده به این فکر کن سنشون به هم نزدیکه و هم بازی هستند 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
الان ده هفتم ولی خوشحال نییتم همش خود خوری میکنم

دیگه ۱۰هفته اصلا نباید به چیز دیگه ای فکر کنی ..توکل کن به خدا..  انشالله که بچه ت به سلامتی و رزق و روزی زیاد به دنیا میاد ..دیگه هم تاپیک منفی در این مورد نزن ..انرژی منفی وارد زندگیت نکن

ینی چی با دومی کنار نیومدی؟الان دومی چند سالشه؟سومیو خودت میخاستی؟

یعنی هنوز آماده نبودم افسردگی بعد از زایمان گرفتم مثل بچه اولم دوسش ندارم دارم سعی میکنم دوسش داشته باشم اما خوبی هم داره که همبازی شدن دوتا داداش سومی خواست خودم بود