نمیدونم زدن این حرف درست یا نه!!خیلی فکر کردم گفتنش صحیح یانه!!!ولی واقعا خسته شدم.بردارشوهرم خیلی هیزن متاسفانه کل فامیل میدونن اما خانوادش قبول نمیکنن. همسرم مرد محترمی خوشبختانه ولی متاسفانه کم رو امروز واقعا نگاه بیش از حد برادرشوهرم انقد سنگین بودن که همسرم متوجه شد چون خیلی کلافه شده بودم پوششم مناسب بود ولی لباسمو میکشیدم جلو تر سعی میکردم تو تیرس نگاهش نباشم میدونم اگه تو خانواده همسری بگم جز دردسر چیز دیگه نیست. چیکار کنم؟؟
من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
دهنِ برادرشو؟ مطمئنی؟ مردا خانوادشونو ول میکنن؟ ریلی؟ 🙄
بله
شوهر من خیلی روم حساس و غیرتیه
براشم مهم نیس پدر باشه برادر یا پسرخالش
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاهل متاسفانه منتها همسرشون تهرانن در حال حاضر ایشون خون پدرش
شما پوششتون چجوریه؟
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اصلا نمیتونم تصور کنم این قضیه رو و نمیتونم رفتار همسرم رو پیش بینی کنم... از طرفی خیلی غیرت ...
ن من این اتفاق افتاد
خیلی رک ب پسرخالش گفت نیاد پیش من و نزدیک من