2777
2789
عنوان

نگاه آزار دهنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 49 پست
دهنِ برادرشو؟ مطمئنی؟ مردا خانوادشونو ول میکنن؟ ریلی؟ 🙄

بله 

شوهر من خیلی روم حساس و غیرتیه

براشم مهم نیس پدر باشه برادر یا پسرخالش

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

هیچ کارخاصی نمیخواد بیخیال باش محلش نده و اصلا انگاروجود نداره با کسی هم ازفامیل شوهر جریانو اصلا مطرح نکن به هیچ وجه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت و آمد و کم کن ، مجردن؟

متاهل متاسفانه منتها همسرشون تهرانن در حال حاضر ایشون خون پدرش

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
متاهل متاسفانه منتها همسرشون تهرانن در حال حاضر ایشون خون پدرش

شما پوششتون چجوریه؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
من نه خودشیفتم نه پارانویید دارم فقط از این که با ی پوشش مناسب ارامش بازم نداشته باشم روحم آزار میبی ...

سعی کن با رفتارت بفهمونی که از نگاهاش ناراحت میشی مثلا روبروش نشین یا وقتی اون می یاد روبروت میشینه و نگاه می کنه زود پاشو جاتو عوض کن 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
هیچ کارخاصی نمیخواد بیخیال باش محلش نده و اصلا انگاروجود نداره با کسی هم ازفامیل شوهر جریانو اصلا مط ...

نگاهش سنگین من انگار لختم امروز ی مانتو بلند پوشیدم ولی واقعا نگاهش عین لیزره

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
بله  شوهر من خیلی روم حساس و غیرتیه براشم مهم نیس پدر باشه برادر یا پسرخالش

اصلا نمیتونم تصور کنم این قضیه رو

و نمیتونم رفتار همسرم رو پیش بینی کنم... از طرفی خیلی غیرت داره ... از طرفی خیلی خانوادشو دوست داره... فک کنم منو دیگه نبره جایی ک برادرش باشع

🍃
سعی کن با رفتارت بفهمونی که از نگاهاش ناراحت میشی مثلا روبروش نشین یا وقتی اون می یاد روبروت میشینه ...

همینطورم وقتی میاد من همش میچسبم به همسری کل عید خون پدرشون من ایث سیزده روز دیونن میشم

اصلا نمیتونم تصور کنم این قضیه رو  و نمیتونم رفتار همسرم رو پیش بینی کنم... از طرفی خیلی غیرت ...

ن من این اتفاق افتاد

خیلی رک ب پسرخالش گفت نیاد پیش من و نزدیک من

معمولی نه خیلی ازاد نه خیلی مذهبی 

معمولی یعنی چه حد؟

لباستون تا زیر باس ن هست؟