2777
2789
عنوان

نگاه آزار دهنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 49 پست
هیچ کاری نمیشه کرد متاسفانه. هرکاری کنی بازم میبینیش. فقط سعی کن کمتر ببینیش.  متاسفانه حرفی ه ...

واقعا الان بگم میگن خودشیفته مریضه

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
معمولی یعنی چه حد؟ لباستون تا زیر باس ن هست؟

بلندتر رو زانو تازه من پیش ایشون موهامو میدم تو ارایشمم کم میکنم

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اصلا ربطی به پوشش نداره

عموی من هم همین مشکل رو داشت وحشتناک اصلا کاری به پوشش زنهای اطرافش هم نداشت ذاتش افتضاح خراب بود حتی به زنهای متاهل محجبه هم پیشنهاد رابطه میداد اصلا یه وضعی 

ما رفت و آمدمون باهاش حداقل بود بابام که اجازه نمیداد مامانم بدون خودش پاش رو اونجا بزاره یکی دوبار هم حسابی باهاش دعوا کرد البته یه تصادف وحشتناک کرد الان چند ساله زمین گیر

ولی هیچ کاری نمیشه کرد استارتر سعی کن دیدارتون رو به حداقل برسونید و توی مهمونی ها توی زاویه دیدش قرار نگیرین

بلندتر رو زانو تازه من پیش ایشون موهامو میدم تو ارایشمم کم میکنم

خب پس کلا مریض هستن

ب شوهرتون بگید یا تذکر بده یا جایی ک ایشون هستن نمیرید یا کلا بزنید ب در بیخیالی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
عزیزم چ کتابی حرف میزنی یاد بابام افتام

کثرا عصبی میشم اینطوری میشم تاثیر میحط کار بجاش خل وچلیم واسه خودم 

بچه ها اصلا ربطی به پوشش نداره عموی من هم همین مشکل رو داشت وحشتناک اصلا کاری به پوشش زنهای اطرافش ...

بعضی اوقات یاد هیس دخترها فریاد نمیزنن میفتم گریم میگره راستش من همش اضطراب اب اینو دارم در اینده ایا بچم مشکل واسش پیش میاد با این عمو میترسم 

ن من این اتفاق افتاد خیلی رک ب پسرخالش گفت نیاد پیش من و نزدیک من

چه خوب همسرم واقعا کم رو!؟واقعا شدنی نیست بگن همه میگن تو شکاکی

چه خوب همسرم واقعا کم رو!؟واقعا شدنی نیست بگن همه میگن تو شکاکی

قرار نیست ب همه بگن

توی روی خودش ن با دعوا کاملا معمولی بگن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
خداروشکر عموی من به ماها اصلا کار نداشت  ولی بعید هم نیست یعنی حتما باید در آینده خیلی مراقب ب ...

عذر میخوام واقعا شرمنده من عقد بودم پسر همین اقا مدام جلو در اتاق ما بودن در میزد به عموش میگفت زنمعو حمومه زنمعمو لخته شما خوابه ریر پتو یا همین پچه نه ساله با دختر جاریم بودن کهه....  حالا بچه است ولی خب نگرانم وذهنم مشغول کرده

قرار نیست ب همه بگن توی روی خودش ن با دعوا کاملا معمولی بگن

بگه بنظرت؟چی بگه!! خودم هنگم اصلا.یهو تو نگاه غافلگیرش کنه؟؟؟

خب شما اگه بچه دار شدید باید خیلی مراقبش باشید 

من برعکس پسر عموهای خیلی سالمی داشتم اصلا شدید سالم بودن البته عموم تو بچه گی یه سری مشکلات داشته به خاطر همین هم دست خودش نبود من دلم براش میسوخت چون تو بچه گی خیلی ازش سو استفاده شده بود

بگه بنظرت؟چی بگه!! خودم هنگم اصلا.یهو تو نگاه غافلگیرش کنه؟؟؟

نه

جلوی جمع نه

خب شما اگه بچه دار شدید باید خیلی مراقبش باشید  من برعکس پسر عموهای خیلی سالمی داشتم اصلا شدید ...

چنمیدونم دیگه مغزم واقعا هنگه نمیتونم هضم کنم میدونم همسری خیلی  بیشتر داره اذیت میشه