2777
2789
عنوان

نگاه آزار دهنده

1538 بازدید | 49 پست

نمیدونم زدن این حرف درست یا نه!!خیلی فکر کردم گفتنش صحیح یانه!!!ولی واقعا خسته شدم.بردارشوهرم خیلی هیزن متاسفانه کل فامیل میدونن اما خانوادش قبول نمیکنن.   همسرم مرد محترمی خوشبختانه ولی متاسفانه کم رو امروز واقعا نگاه بیش از حد برادرشوهرم انقد سنگین  بودن که همسرم متوجه شد چون خیلی کلافه شده بودم پوششم مناسب بود ولی لباسمو میکشیدم جلو تر سعی میکردم تو تیرس نگاهش نباشم میدونم اگه تو خانواده همسری بگم جز دردسر چیز دیگه نیست. چیکار کنم؟؟ 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

ب شوهرت بگو

وای شوهر من بود دهنشو سرویس میکرد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوششتون در چ حده؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

من نه خودشیفتم نه پارانویید دارم فقط از این که با ی پوشش مناسب ارامش بازم نداشته باشم روحم آزار میبینه اگر گفتم برای طرح مشکل بود ممنون

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

هیچی باید بریزی تو خودت .درکت میکنم.من که قطع رابطه کردم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

من يه لباس داشتم بد نبود بردار شوهر بزرگه اومد شوهرم هيچي نگفت كوچيك تره اومد شوهرم گفت برو عوض كن يعني من دهنم وا موند كه دامادشون اومد انقد هيزه همه ميدون يعني من خودم سختمن دلم ميخواد چادر بكشم سرم

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
ب شوهرت بگو وای شوهر من بود دهنشو سرویس میکرد

گفتم عذر خواهی کرد وشرمنده شد برادرر بزرگش دو بار ازدواج کردن 

بگی کسی باور نمیکنه درک میکنم.یه بهانه بیارقطع ارتباط کن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏