2777
2789
عنوان

دوستم فکر میکنه من باعث شدم باباش فوت کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 95 پست

دوستت یه احمقه بزار بره دنبال زندگیش،

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر که همچین آدمی کنارت نباشه

درس عبرت بشه برات از هر چیزی زیاد تعریف نکنی

آدمای ندیده زود از خود بیخود میشن

یه تبریک و تمام

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

چہ احمق ۔ مرگ زندگی دست خداست۔ اون دیگہ برا شما دوست نمیشہ

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
اون فکر میکنه من چشم زدم باعث شدم باباش فوت کنه

😂ازین خرافاتی ها دور شو

اون بهت بی محلی میکنه بعد باز نزدیکش میشی

ولش کن بابا خب اگه باباشو کشتی که دور شو ازش دیگه

تعریف نکنی میگن حسوده تعریف کنی میگن چشم مون زد واقعا مردم عجیبن

اره من واقعا واسش خوشحال بودم که اومدن این خونه ولی اون بعد این اتفاق انگار باهام دشمن شده

منم سعی میکردم ارتباطم رو کم کنم...شاید زمان بهتر کرد طرز فکرش رو...

برای شما هم تجربه بشه از کسی تعریف نکنی...من که سعی نمیکنم زیاد تعریف کنم..نه از خونه و ماشین واین چیزا ...نه از بچه ی کسی...کلا چیزی نمیگم.

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉