2777
2789
عنوان

دوستم فکر میکنه من باعث شدم باباش فوت کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 95 پست
تعریف نکنی میگن حسوده تعریف کنی میگن چشم مون زد واقعا مردم عجیبن

به نظرم فقط یه تبریک کافیه...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر که همچین آدمی کنارت نباشهدرس عبرت بشه برات از هر چیزی زیاد تعریف نکنیآدمای ندیده زود از خود بیخ ...

کسی ک اینجوری باشه تبریک خالیم بگی میگن از حسادت داشت میترکید 

اون تخم مرغ میذارن وسط اسم هرکی از کنارشون رد شده میگن

کسی ک اینجوری باشه تبریک خالیم بگی میگن از حسادت داشت میترکید اون تخم مرغ میذارن وسط اسم هرکی از کنا ...

به نظرم حسود به نظر بیای بهتره تا اینکه تمام مشکلات داشته نداشته ی زندگیشون رو از چشم تو ببینن

دیدم متاسفانه از این موارد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
هیچی بیخیالش شو ببخشیدا مگه عزت نفس نداری؟والا یکی به من اینجور بگه تا عمر دارم حتی از روبروم بیاد ر ...

ینی حتی اگه بهترین دوستت هم باشه سعی نمیکنی رابطه رو درست کنی؟

ینی حتی اگه بهترین دوستت هم باشه سعی نمیکنی رابطه رو درست کنی؟

حتی اگر خواهرم باشه 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

حالا این چه کاری بود مادره کرد،تخم مرغ شکوندن بعد فوت یه آدم اونم مریض احوال واقعا عجیب غریب بود.

بنظر من شخصیت  این مادر دختر جوریه که از هرچیزی یه حرف درمیارن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
بهتر که همچین آدمی کنارت نباشهدرس عبرت بشه برات از هر چیزی زیاد تعریف نکنیآدمای ندیده زود از خود بیخ ...

من دیگه غلط بکنم از کسی تعریف کنم الان چهلمشم گذشته من انقد عذاب وجدان داشتم