2777
2789
عنوان

دوستم فکر میکنه من باعث شدم باباش فوت کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 95 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد سخت فک میکردم دوستای صمیمی دیگه اینجوری نباشن حداقل حرمت این زمان طولانی رفاقت رو نگه دارن م ...

مشکل اینجاس الان خودش نمیدونه من میدونم چیکار کرده ونمی تونمم بهش بگم .وقتی فکرشو میکنم چه ساعت‌هایی باهم تلفنی حرف زدیم هم دردی کردیم باهم چقدر پیش میومد نگرانش می شدم پیگیرش میشدم تو ناراحتی های همدیگه کنار هم بودیم .واقعا حالم بد میشه.اصلا دلم نمیخواد صداشم بشنوم میدونمم منتظره برم عیادتش یا حالشو بپرسم

چه فامیل خوبی بوده که گفته بهتون میتونست نگه با حرفایی که میزنید رابطه شما همسرتون خانواده همسرتون ر ...

این فامیلمون تقریبا دوساله با این دوست من آشنا شده سر مسائل آزمون استخدامی وکاری واینجور مسائل درواقع خودم شماره ی این فامیلمونو دادم دوستم که مشورت کنه سر این مسائل نمیدونستم تا این حد بهم نزدیک شدن .آره واقعا ممنونم ازش که منو مطلع کرد گفت اون دوست تو نیس به تو به همسرت به زندگیت و دخترت حسادت میکنه.وقتی بهم گفت میخوای بگم امروز صبح که بهش زنگ زدی چیا به هم گفتین.گفت تو فامیلمی ولی من اونو درحد دوست هم نمیبینم چه برای خودم چه برای تو انگار آب یخ ریختن سرم 

این فامیلمون تقریبا دوساله با این دوست من آشنا شده سر مسائل آزمون استخدامی وکاری واینجور مسائل درواق ...

چه دوست قدر نشناسی 

حالا این فامیلتون خوب بوده ولی هیچ وقت نباید اینکارو کنی 

دوست ادم فقط دوسته نباید حتی وارد زندگیت کنی چه برسه به اینکه با بقیه فامیل اشنا کنی دردسر میشه معمولا 

بخصوص دوستی که درباره فامیل باهاش حرف میزنی همیشه باید دور نگه داریش 

خیلیا حسادت میکنن به ظاهر نشون نمیدن ولی ضربه اشون رو میزنن