2777
2789
عنوان

یه سوال از مامانا

139 بازدید | 15 پست

مامانا

سیگار می‌کشید ؟

بچه هاتون میدونن؟ چی شد سیگاری شدید ؟

بارداری و شیردهی رو چی کار کردید

اگه عمومی سختتونه لایک کنید درخواست بدم 

و خدایی که به شدت کافیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بزرگترین خلافم این بود چند شب پیش دو پوک با شوهرم قلیون کشیدم😂😂ولی خوب بودا فکر کنم آدم همینجور معتاد میکنن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ی مدت میکشیدم البته با همسرم چون دوس داشت ولی بعدا با خودم فک کردم من خیلی با ارزش تر از اینم ک ب بد ...

آره خیلی از مردا خوششون میاد. من همین جوری سیگاری شدم 

و خدایی که به شدت کافیست 

اره قبلش هم میکشیم اما مادر بودن و حس مسولیتش قدرت عجیبی میده چون کسایی که سیگار میکشن میدونن چقدر س ...

آفرین به ارادت. چند وقت بعد زایمان شروع کردی ؟

و خدایی که به شدت کافیست 

آفرین به ارادت. چند وقت بعد زایمان شروع کردی ؟

کلا دختر من سه ماه شیر خورد چون شیری نداشتم البته بخاطر ناراحتی فوت پدرم شیرم خشک شدحتی تو شیر دهی هم نکشیدم،دخترم شیر خشکی شد باز کشیدم 

کلا دختر من سه ماه شیر خورد چون شیری نداشتم البته بخاطر ناراحتی فوت پدرم شیرم خشک شدحتی تو شیر دهی ه ...

خدا رحمتشون کنه. آخه من ترس اصلیم بغل کردن بچه و ایناست 

چون بکشم باید زیاد هم بکشم

و خدایی که به شدت کافیست 

خدا رحمتشون کنه. آخه من ترس اصلیم بغل کردن بچه و ایناست چون بکشم باید زیاد هم بکشم

عزیزم هم دوران حاملگی روی بچه شدیدا تاثیرات بدی میزاره هم دوران شیر دهی شیر رو تلخ میکنه ولی اگه نمیتونی نکشی سعی کن وقتی خواب عمیقه بکشی و خیلی کمش کنی اینجوری نه خودت اذیت میشی نه بچه