2777
2789
😂بیاطلا و نقره و برنز همش 🏅🥈🥉🏆تقدیم تو باد😍🤗🤩😍😍😍🤩😁 افرین جانا خانوم بیشتر فعالیت کن😁

😁😃💃💃💃💃💃💃💃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاااشقتم چقدر ایده هات خوب و کاربردیه🥰دقیقا کی بود بچه بیشتر میخواست🤪🤪

طرف رو من ریپ زد قفل کرد

رو من ها☹

حقش بود بشورمش

نبود؟

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

چقدر مدال جمع کردی ؟😁😍😂😂😂😂😂

زیاد😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
طرف رو من ریپ زد قفل کردرو من ها☹حقش بود بشورمشنبود؟

هاااا عامو حقش بوووود، حقش بود واقعا، غلط کرده ریپ‌ زده زرم‌ زرم‌زده ... بچه‌ بود فکرکنما زودم‌ ترسید چیز‌ کررد تو شلوارش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هاااا عامو حقش بوووود، حقش بود واقعا، غلط کرده ریپ‌ زده زرم‌ زرم‌زده ... بچه‌ بود فکرکنما زودم‌ ترسی ...

تاپیکمو ترکوند نی نی یار🤕

حیف کامنت غلط کردمش بود ک ترکید

کاش اسکرین میگرفتم😂

ببین کی بشه بتونم باهات اساسی درد دل کنم خیلی مهربونی خیلی 🥲🥲💖💖😂😍😍

عزیزم مرسی لطف داری... این بنده ی حقیر دو تا رو داره ها همیشه مهربون و صبوره ولی یه وقتایی هم جن درونش‌بیدار میشه دیگه 😁😂🤣😝 فقط وقتی مهربونم‌ درد و دل‌کن😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جانم😘😍

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

تاپیکمو ترکوند نی نی یار🤕حیف کامنت غلط کردمش بود ک ترکیدکاش اسکرین میگرفتم😂

من دیدم 😁 حال کردما دیدم‌ نوشت معذرت میخوام شرمنده و....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مرسی لطف داری... این بنده ی حقیر دو تا رو داره ها همیشه مهربون و صبوره ولی یه وقتایی هم جن درو ...

البته وقتی جن درونت فعال میشه رو هم دیدم قبل از اینکه جانا بدنیا بیاد توی کامنت ها بدجوری هم فعال میشه 😂😂😂😂😂😂😂 قربونت برم عزیز دلمی فعلأ که نمیشه باید مراقب جانا جان باشی و بیشتر وقتت رو بزاری واسه اش 😍😍

البته وقتی جن درونت فعال میشه رو هم دیدم قبل از اینکه جانا بدنیا بیاد توی کامنت ها بدجوری هم فعال می ...

😍🥰😁😉پیش میاد دیگه 

حتما سرفرصت😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دیدم 😁 حال کردما دیدم‌ نوشت معذرت میخوام شرمنده و....

خخخخ

گهواره ی جانا چجوریه؟

اگه از این بانو ج ها بگیری بهتره میخوابه 

یکم بچه باید توی فشار باشه 

مثل همون حالت توی پتو

میتونی هم خودتون درست کنید توی نت بزنی با پتو و طناب

کلمه   بانو ج غیر مجاز بود🤕 فاصله دادمش