2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخگهواره ی جانا چجوریه؟اگه از این بانو ج ها بگیری بهتره میخوابه یکم بچه باید توی فشار باشه مثل همو ...

برم‌ ببینم این که میگی چیه 🫠من گهواره نگرفتم بنظرم‌بی استفاده میومد ولی الان پشیمونم باید بگیرم‌

ای بابا همه‌چی‌ ممنوعه😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
برم‌ ببینم این که میگی چیه 🫠من گهواره نگرفتم بنظرم‌بی استفاده میومد ولی الان پشیمونم باید بگیرم‌ای ...

فک نکنم درست کردنش زیاد سخت باشه با یه پتو و طناب و دو تا تیکه چوب واسه اینسر و اونسرش قدیمی ها درست میکردن

چون گمان نکنم پیدا بشه اونجا همچین چیزی

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

برم‌ ببینم این که میگی چیه 🫠من گهواره نگرفتم بنظرم‌بی استفاده میومد ولی الان پشیمونم باید بگیرم‌ای ...

یه همچین چیزی

همش میشه سقفی درست کرد 

هم توی یه کنج دیوار مثل مثلثی بستش

یه همچین چیزیهمش میشه سقفی درست کرد هم توی یه کنج دیوار مثل مثلثی بستش

چه‌ جالبه،‌‌ اره درست کردنش‌ سخت نیست واقعا😍مرررررسی‌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه‌ جالبه،‌‌ اره درست کردنش‌ سخت نیست واقعا😍مرررررسی‌

حتما درست کن تا دو سالگیش به درد میخوره 

بچه ها دلشون میخاد فشرده باشن یکم😂

توی اینا حس راحتی بیشتری دارن

ارغوان مظهر سرخی و لطافت است، گاه طرف تشبیه می‌ سرخ قرار می‌گیرد و گاه، عارض ساقی یا چهره‌ی یار است: بتی دارم که گِرد گل ز سنبل سایه‌‌بان دارد! بهار عارضش خطی به خون ارغوان دارد!

حتما درست کن تا دو سالگیش به درد میخوره بچه ها دلشون میخاد فشرده باشن یکم😂توی اینا حس راحتی بیشتری ...

👌👌منم دلم فشرده بودن خواست😁اینقدر خسته ام‌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40