2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیوث عوضی جاروهای شماال محال یادم بره 😉😊😂🤣🤣🤣ولی اسممو رو شنای ساحل ننوشتیاااا الهی به دست ...

😆😆😆😆

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

امین نوشته میشه جارو گفته میشهحالا شناختی؟😂🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام ماچ ماچ زری جووون

سلااام خوشگلمممم بوووووس😘😘😘😘❤

چخبرا 

چرا صاف خندیدی 😐

چون الان صاف لازم بود🤣🤣😐

صاف نخند حس غریبه گی بهم دست میده مثل سلام کردن ها😂

🤣🤣🤣🤣🤣

قربونت برم خوبم 😘 خدا جفتتونو حفط کنه دیدی به درجه ای که گفتم رسیدی 😉😁

بله به درجه رفیع پوشک عوضی کنی رسیدم😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
توی پتو بزارید هر کدوم از دو گوشه اش بگیرید و آروم تکونش بدین اشکال نداره بگیر تا داشتن خانواده پر ج ...

عاااشقتم چقدر ایده هات خوب و کاربردیه🥰

دقیقا کی بود بچه بیشتر میخواست🤪🤪

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اقا ن این بلا ارسلان سر ما آورد بعد منم همیشه تنها بودم میخواس از تو کوچه یکنفر بیارم با من سر پتو ب ...

😂😂🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله به درجه رفیع پوشک عوضی کنی رسیدم😁

😂بیاطلا و نقره و برنز همش 🏅🥈🥉🏆تقدیم تو باد😍🤗🤩😍😍😍🤩😁 افرین جانا خانوم بیشتر فعالیت کن😁

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ