2777
2789
اهان حالا شدی شیر زن خب اون همه متن بلندم اینو میگفتم دیگه مستقل باشی 😁😂 پاک کردنش سخته؟

آره درسته اذیت شدی و دیسک کمر گرفتی ازبس تایپ کردی ولی به درد خورد😂

پاک نمی کنم من ک بدونم والا🤦‍♀️

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

نه باور کن نمیام میترسم باید یه مرد همراهم باشه که بیام

اوه پس دردت چیز دیگس

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون من اگه عقب بشینم شما رو انگشت میزنم🖕@ملکه70‍ مگه نه؟دلیلت همین بود برا بردنم جلو؟

آره🤣

نخیر چری بره عقب خودم بشینم جلو من ننه عروسم مثلا

🤣🤣🤣

آره درسته اذیت شدی و دیسک کمر گرفتی ازبس تایپ کردی ولی به درد خورد😂پاک نمی کنم من ک بدونم والا🤦‍♀️

به نظرت امسال قیمت ریشه زعفرون چقدر ؟ می خوایم واسه مراکز گل زعفرون واسشون زعفرون پاک می کنیم ریشه هاش رو واسه خودمون نگه داریم خشک کنیم بفروشیم 

به نظرت امسال قیمت ریشه زعفرون چقدر ؟ می خوایم واسه مراکز گل زعفرون واسشون زعفرون پاک می کنیم ریشه ه ...

الان ک به ده روزیه خیلی اوج کرده 

زعفرون یه چیزیه ک باید برا فروشش خیلی صبر داشته باشی

مثلا زعفرونی ک  به کیلو ۸۰ تومن میلیون بود برج ۸ پارسال 

الان قیمتش ۱۲۵ میلیون شده یعنی ۴۵ تومن سود 

اگه بخوای بخریو بفروشی سریع تر بازم تا عید باید صبر کنی که سود کنی

چقدر میخوای هزینه کنی؟

و روش خرید زعفرونتون چجوری باشه؟

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

ن بابا .. چایه ..دم نوش ..اگه کم خونی داری با لوبیا قرمز خوبش، کنلوبیا رو.به اندازه یک ماهت ینی همون ...

اووووو کی حوصله داره

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

آره درسته اذیت شدی و دیسک کمر گرفتی ازبس تایپ کردی ولی به درد خورد😂پاک نمی کنم من ک بدونم والا🤦‍♀️

حالا اسم من بد در رفته ها😐😂😂 

راستی دیشب اینجا یکی تو بیمارستان فوت شده  عین تو فیلما جنازشو عوض کردن  باز رفتن در اوردن  جابجا کنن🤣🤣 بیارنش

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ