2777
2789
ععععع اوؤوووف عروسی فکنم زاهدان باشه ها داماد ک اونجاس

همه سوار ون میشیم به سمت زاهدان حرکت میکنیم 

راننده شم خودمم چرچیل بزرگم جلو میشینه بقیه عقب🤣🤣🤣

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا کلوچه کلوچه نکنید من یبار گفتم تعلیق شدم ی هفتع دیگ ندارم ندارم خخخخ نی نی یار اینا میگن هاآااا

🤣🤣🤣🤣 گردویی باشه

راستی دیروز توی یه تاپیک تگ ات کردم ندیدی حدس زدم اعلانات خراب واسه همین متوجه نشدی

نمیاد جدیدا برام اعلان

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

وای راسی شربت تولدمو تو ناشناس تبریک گفته بود

اوه حالا فک میکردم نیستش😂

بچها دهن همتون اولااااااا بعد دلم برا همتون تنگ شده و بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بو ...

یه نفسسسسسس بکشششششششش

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

همه سوار ون میشیم به سمت زاهدان حرکت میکنیم راننده شم خودمم چرچیل بزرگم جلو میشینه بقیه عقب🤣🤣🤣

جووون ولی من خیلی هم بزرگ نیستم ها 

چرچیل متوسط بگو بهم😂

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

برا چی چری جلو من عقب من نمیام

خب تو بغل چرچیل میشینی