2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله ک‌ خیر باشه و چیزی‌ نیست ... اگر اون‌ اطلاعات و ک پرسیدم داشتی من از ماما خودم‌ میپرسیدم‌ ب ...

۳۶ یه پسر ۱۱ساله داره  چند سالی بود اقدام بود یکی دوبار سقط شد دیگه ول کرده بود یهویی شد اینبار 

ازش میپرسم  بت میگم  من زیادی اسکم دم مشکمه برا همین باهاش نمیحرفم طفلی مادرشم یهویی  فوت کرد چند ماه پیش دیگه تا میحرفیم گریمون میگیره

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

آقاتون برگشتن سر کار؟کاش یکی باشه یک دو ساعت نگه داره خانومی رو بتونی بخوابی یکم

نه عزیزدلم‌ فعلا خونه است، نگه میداره ولی خب یه وقتایی اروم نمیشه دیگه‌ این جوجه‌ ماشینی 😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
۳۶ یه پسر ۱۱ساله داره چند سالی بود اقدام بود یکی دوبار سقط شد دیگه ول کرده بود یهویی شد اینبار ازش ...

خب یه علتش‌ سن مادر ولی اگر بتونی بپرسی من هر کمکی از دستم‌ بربیاد انجام میدم و واست میپرسم

نه دیگه با گریه که چیزی درست نمیشه، در وهله ی اول انشاااله ک بچه سالمه و بسپارید بخدا ولی اگر‌ چیزی‌ هم باشه بازم باید بگید شکر ک بموقع‌ متوجه شدن و....روحیه داشته باشید و انرژی‌ مثبت قربونت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به من نگفتی خوبی قهلم 🥲🥲😂😂😂😂

خوبی؟ 🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها اینو

من فکر میکردم کاربر بی حاشیه ای نگو اینم توی کار عکس فیکه

سریع قفلید تاپیک رو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16871163/یکم-زیبایی-ببینید-صبح-جمعه-لذت-ببرید?page=1

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

برا عروست ذوق کن

ن په برا تو ذوق میکنم😑

ببین اینجوری مثل عکس ها همش بخواد پشت به من کنه زن دوم میگیرم برا بچم ها🤨

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️