بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
راستش از بس ناراحته و حالش بده نتونستم باهاش بحرفم جزییات کاملشو نمیدونم خاهرم گفتش دکترش گفته مش ...
انشاالله ک خیر باشه و چیزی نیست ... اگر اون اطلاعات و ک پرسیدم داشتی من از ماما خودم میپرسیدم ببینم چی میگه... خیلی وقت ها هم این عدد ریسک ب خاطر سن هم هست، چندسالشه؟
منم سلفری دادم البته به خواست خودم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فدات💖خوبم یه نیم ساعتی هست از بیرون امدم خسته و کوفته ولو شدم توی سایتشما چطوری؟حرف نمیزنه هنوز جان ...
خسته نبااااشی خدا قوت🥰🥰😘😘😘 یه شربت خنک بزن بر بدن🥰🥰 خوبم و خسته راستش.... شب نخوابیدم
نه والا فقط وَنگ وَنگ میکنه🤕
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40