یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش از بس ناراحته و حالش بده نتونستم باهاش بحرفم جزییات کاملشو نمیدونم خاهرم گفتش دکترش گفته مش ...
انشاالله ک خیر باشه و چیزی نیست ... اگر اون اطلاعات و ک پرسیدم داشتی من از ماما خودم میپرسیدم ببینم چی میگه... خیلی وقت ها هم این عدد ریسک ب خاطر سن هم هست، چندسالشه؟
منم سلفری دادم البته به خواست خودم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فدات💖خوبم یه نیم ساعتی هست از بیرون امدم خسته و کوفته ولو شدم توی سایتشما چطوری؟حرف نمیزنه هنوز جان ...
خسته نبااااشی خدا قوت🥰🥰😘😘😘 یه شربت خنک بزن بر بدن🥰🥰 خوبم و خسته راستش.... شب نخوابیدم
نه والا فقط وَنگ وَنگ میکنه🤕
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40