2777
2789
عنوان

منتظر شوهراتون نمونید که وقتی مریض شدین خرج تون کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 54 پست
والا شوهر تو دیگه خیلی بی وجدان و بی رحمه واگرنه من پریود که میشم نمیزاره هیچ کاری کنم دیگه چه برسه ...

وقتی اجازه کار نمیده مجبورم از خودش بردارم حتی بعضی وقتا از کارتش به کارتم میزنم یواشکی حذف میکنم پیامکاش و پول داره ادعای دوست داشتن میکنه ولی هیچی نمیده بهم فقط زبونی دوستم داره 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

همه اینجوری نیستن الکی ترس تو دل مجردا نندازید

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا همچین شوهری رو نابود کنه

وقتی اجازه کار نمیده مجبورم از خودش بردارم حتی بعضی وقتا از کارتش به کارتم میزنم یواشکی حذف میکنم پیامکاش و پول داره ادعای دوست داشتن میکنه ولی هیچی نمیده بهم فقط زبونی دوستم داره 

وقتی اجازه کار نمیده مجبورم از خودش بردارم حتی بعضی وقتا از کارتش به کارتم میزنم یواشکی حذف میکنم پی ...

نمیتونم قضاوتت کنم کارت با د.... فرقش چیه ؟

حقت از زندگی اینطور نگیر 

صداقت تو زندگی تون اصلا معنی داره ؟

من خودم خداشکر شاغلم و همسرم شغل خوبی داره اما دلم نمیخواد دیگه بیمارستان نرم با اینکه پرستارم پر از مشغله 

مستقل شید بعد ازدواج کنید

هفده سال داشتم شوهرم دادن اونم که اجازه نمیداد بیرون برم چطور مستقل میشدم عزیزم 

من واقعا نمی‌فهمم این مردا رو  از کجا میارین 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وقتی اجازه کار نمیده مجبورم از خودش بردارم حتی بعضی وقتا از کارتش به کارتم میزنم یواشکی حذف میکنم پی ...

خوب من منظورم این نبود که چرا پول برمی‌داری چون وقتی نمی‌ده حق داری 

میگی منتظر شوهر نباشید که خرج مریضیتون کنن میگم شوهر شما خیلی بی رحمه که دکتر نبرده واگرنه همه این مدلی نیستن

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

اگر مردی قراره بدردت نخوره واسه چی مونده تو زندگیت ؟ 

آدم ازدواج می‌کنه که چی بشه ؟؟

شوهر شما آدم خودخواه و بدجنسی هست و به احتمال زیاد دوستت نداره که اینطور رفتار کرده 

اسی جان خوشحالم که بفکر خودت بودی و خوب شدی.. اما ما تا میگیم خانما باید برا خودشون مستقل باشن شاغل ...

دقیقا خانما اول باید مستقل وشاغل بشن تا از لحاظ مالی به کسی محتاج نباشن منم الان شاغلم چون دوست ندارم دراینده چشمم به جیب شوهرم نباشه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

من با اینکه هروقت پول بخوام چیزی بخوام شوهرم نه نمیگه ولی با وجود اینم گفتم تا بچمو از شیر بگیرم حتما برم سر کار 

مستقل بودن که عالیه

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

برای شما هم ناراحت شدم و هم خوشحال که سلامتیتو دوباره ب دست اوردی ولی اسی جان همه ی مردا اینطور نیستن شوهر شما بلانصبت خیلی حیوون تشریف دارن 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
اسی جان خوشحالم که بفکر خودت بودی و خوب شدی.. اما ما تا میگیم خانما باید برا خودشون مستقل باشن شاغل ...

دقیقا...

تو تاپیک پربازدید چند پیش یه عده می‌گفتند بشین خونه خانمی تو بکن، شوهرت عاشقته و خرجت می‌کنه.

استارتر بدبخت با زبون خودش گفت هیچی به اسمم نزده و وقتی طلا بخره به اسم خودشه.

البته درد استاتر این نبود اما من با خنگیم فهمیدم که مرده می خواد فقط تحت سلطه بگیره

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹