2777
2789
عنوان

منتظر شوهراتون نمونید که وقتی مریض شدین خرج تون کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 54 پست

عزیزم شوهر منم مثل شوهر شماست  

حالا دکتر به کنار من عروسی میخواستم برم به شوهرم گفتم پول بده گفت نمیدم نرو آرایشگاه چون فامیل من بود 

منم رفتم ارایشگاه از پس انداز خودم 

فهمیدم هییییچ جا نمیتونم هزارتومن رو شوهرم حساب کنن فقط خودم باید فکر روز مبادای خودم باشم 

نمیتونم قضاوتت کنم کارت با د.... فرقش چیه ؟حقت از زندگی اینطور نگیر صداقت تو زندگی تون اصلا معنی دار ...

زن واجب النفقه است وقتی بازبون خوش پول نده مجبوره ازش یواشکی برداره 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا همین برای همین میگم لطفاً دخترا مستقل بشید به استقلال مالی ،فکری و رفتاری برسید بعد ازدواج

استقلال مالی اگر داشته باشیم خودمون مرد زندگی خودمون هستیم دیگه این مدل سرخر هارو می‌خوایم چیکار ؟ 

زن ها ازدواج میکنن که حس امنیت و حمایت رو تجربه کنن وقتی یک مرد نتونه اون حس رو بده مرده شو ازدواج رو ببرن دیگه بدرد نمیخوره ک

دقیقا...تو تاپیک پربازدید چند پیش یه عده می‌گفتند بشین خونه خانمی تو بکن، شوهرت عاشقته و خرجت می‌کنه ...

بله بعضی خانما فکر میکنن چون شوهر خرجشونو همه جوره میده یعنی کار تمومه  و اونا دارن خانمی میکنن برا خودشون امانمیدونن که دنیا همیشه یجور نمیچرخه!

استقلال مالی اگر داشته باشیم خودمون مرد زندگی خودمون هستیم دیگه این مدل سرخر هارو می‌خوایم چیکار ؟ ز ...

مگه فقط بخاطر پول و شرایط مالی ادم ازدواج میکنه که اگه استقلال مالی داشته باشه دیگه نیازی به ازدواج نداره؟

هفده سال داشتم شوهرم دادن اونم که اجازه نمیداد بیرون برم چطور مستقل میشدم عزیزم

با همه خانومام عزیزم 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

استقلال مالی اگر داشته باشیم خودمون مرد زندگی خودمون هستیم دیگه این مدل سرخر هارو می‌خوایم چیکار ؟ ز ...

خب من الان مثال فقط خودم میزنم چون با زندگی کسی کار ندارم 

من با شوهرم حتی دوسال دوست بودم اما امنیت آرامش روانی ام فقط از همسرم طلب ندارم 

کاش بدونیم زندگی یک مسیر ، نیاز به هم مسیر داریم ، زندگی کوه نوردی با یک طناب وصل بهم هستیم تا صعود کنیم اگه کسی عقب بمونه کسی که بالا نمیتونه جور پایینی بکشه حتی ممکن طناب پاره کنه 

من همسرم مهندس شرکت نفت حقوق اش چهار پنچ برابر من لب تر کنم دو برابر حقوق من تو حسابم ماهانه اما دلم نمیخواد بشم اون هم مسیری که عقب مونده 

درسته خانوما حتما باید ی پس انداز مخفی داشته باشن.اونی ک نداره باید ب فکرش باشه.. ولی شوهرا همشون اینطور نیستن طفلی شوهر من تو دوماه صد تومن خرج دندونای من کرد و اون پولو حتی وام گرفته بود. ولی هیج وقت نزاشته درد بکشم ی شب درد دندون کشیدم ک تا اخر عمرم بسه. چجوری دلشون میاد زنشون درد بکشه؟؟ بعد میتونه بگه دوستدارم؟؟ 

من بحث ام پول نبود نیس 

زندگی بشدت ابعاد مختلفی داری با تفاوت های بسیار اما بهم وابسته است همه ابعادش 

مگه فقط بخاطر پول و شرایط مالی ادم ازدواج میکنه که اگه استقلال مالی داشته باشه دیگه نیازی به ازدواج ...

بخاطر پول نیست 

زن بخاطر تجربه حس حمایت و امنیت ازدواج می‌کنه 

هیچ زنی کشته مرده کلفتی کردن و زاییدن برای مرد نیست 

و استارتر فرمودن از کسی توقع نداشته باشید !!!! 

خب اگر یک زن پول و استقلال داشته باشه 

ی مرد بی عرضه مثل شوهر استارتر که نمیتونه حس امنیت بده میخاد چیکار ؟ 

اون زن مستقل چرا باید ازدواج کنه با چنین مردی ؟؟؟ 

سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن 

خب من الان مثال فقط خودم میزنم چون با زندگی کسی کار ندارم من با شوهرم حتی دوسال دوست بودم اما امنیت ...

بحث دوستی نیست عزیزم بحث ازدواجه 

شما فک کنم از نیاز های عاطفی و روان شناختی زن ها تو ازدواج خبر ندارید 

اما با توجه به توضیحاتی که دادین مشخصه همسر شما اون حس امنیت و حمایت رو نسبت بهتون داره 

اگر همسرت مثل همسر استارتر خسیس و بی پول بود و دنبال این بود ازت پول بکنه بازم میگفتی زندگی یک مسیره و اینجور مرد ها هم مسیرن ؟؟ 

زن واجب النفقه است وقتی بازبون خوش پول نده مجبوره ازش یواشکی برداره

خیر، زن حق ندارد بدون اجازه شوهر از پول او بردارد، زیرا غصب مال غیر حرام است؛ مگر در شرایط اضطراری که شوهر خرجی همسرش را نپردازد، که در این صورت با اجازه حاکم شرع می‌تواند به مقدار ضرورت از مال او بردارد. 

جواب هوش مصنوعی 

من نظر عقلانی دادم خیلی سواد دینی ندارم 

بحث دوستی نیست عزیزم بحث ازدواجه شما فک کنم از نیاز های عاطفی و روان شناختی زن ها تو ازدواج خبر ندار ...

خب من گفتم هنوز دوستم ؟

ما عقد کردیم خداشکر 

در دوران دوستی هم خانواده هامون کاملا در جریان بودن 

من قبل اینکه جواب قطعی بدم و با قاطعیت خواستم که تست نئو و طرحواره ها بدیم و چند جلسه تراپی رفتیم و با شناخت کامل بهش بله گفتم 

من اگه جای استارتر بودم این ازدواج اصلا شکل نمی‌گرفت چون خساست مثل بد دلی بد چشمی ریشه در تروما ها داره و گاها حل شدنی نیست چون شده عادت رفتاری