2777
2789
عنوان

این فکر مسخرس یا نه⁉️

218 بازدید | 39 پست

میخوام ببینم ب همین سادگی ای هست ک تصور میکنم یا نه

دوسال دیگه که کنکورمو بدم و دانشگا های همین استان تهرانو قبول بشم خودمم تهرانیم میرم خوابگاه یکم زندگی مستقلی رو تجربه کنم چندین سال خوابگاه بمونم تا درسم تموم شه بعد برم سرکار کارکنم کم کم برم خونه بگیرم توش زندگی کنم حالا یا تکی یا با دوستام 

واقعا دوست دارم کم کم بتونم از پس کارام بربیام

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

نمیخوام ناامید کنم موفق باشی ولی سخته

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

هیچکدومش نمیشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چرا؟

سرکار رفتن زمان میبره 

پول دراوردن زمان میبره 

خونه گرفتن سخته 

رفیق پایه پیدا کردن سخته اگرم داشته باشی تو این بازه هر کی دور زندگی خودش میره 

در کل این مدلی رویایی فکرنکن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خونه خودتون بهترهخوابگاه سختهبعدمم از کجا معلوم که دوستات بخوان با تو زندگی کنن

اونجا که بالاخره دوست صمیمی پیداکنم هستن کسایی ک از جاهای دیگه بیان

ولی بالاخره یه روزی خونم جدا میشه دیگه

سختیاش چیاعه؟

دانشگاه تهران قبول شدن کار راحتی نیس بعدم بهت خوابگاه نمیدن اگه مال همونجا باشی

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

اونجا که بالاخره دوست صمیمی پیداکنم هستن کسایی ک از جاهای دیگه بیانولی بالاخره یه روزی خونم جدا میشه ...

اره قطعن

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

مسخره که نه اما... متأسفانه به ساکن همون شهر خوابگاه تعلق نمیگیره تا جایی که میدونم😂به شدت سخته زند ...

مطمئنی؟ شنیدم اگه فاصلشون زیاد باشه میدن

ماهم اطرافیم

ولی به این امید بودم ک بچه های دانشگاه های دولتی بچه های خوب و درسخونین ک تونستن اینجاها قبول بشن پس زندگی باهاشون زیاد نباید سخت باشه