2777
2789
عنوان

چه واکنشی نشون بدم😐🥱

94 بازدید | 18 پست

من یه دوست دارم و حدود سه ساله دوستیم و صمیمی هستیم از بعد مدارس رابطمون کمرنگ تر شد و یه روز زنگ زد سه بارم زنگ زد ولی یبارشو فهمیدم، من چون چند روز اصلا تو حال خودم نبودم جواب ندادم چون واقعا اوکی نبودم و بعد اومد تو پی ویم گفت هرچقدرم آدم بدی باشم اینطوری به دوستی چند ساله پایان نمیدم و از این بیشتر التماس هیچ احدی نمیکنم و.....و من وقتی اینا رو خوندم اینطوری شدم:😐😐😐😐😐

گفتم من کی خواستم این دوستی رو خراب کنم و...... و همچی اوکی شد 

من اصلا آدم زیاد در دسترسی نیستم یعنی بیست چهارساعته نمیتونم در ارتباط باشم و این چند روز رفتم سراغ خرید و.....و اصلا پیام ندادم اونم به از اون حرفا دیگه پیام نداد و همش من پیام میدادم 

امروز استوری گذاشته تولد فامیلش بود من ریپ زدم کلی تحویل گرفتم و تبریک گفتم بعد گفت من تورو هاید کرده بودم چطور دیدی؟ تعجب کردم منم گفتم پس منم هایدت میکنم گفت به خودت مربوطه من صلاح ندونم خانوادمم هاید میکنم 

فقد بگید چیکار باهاش

و چه پیامی بدم که شخصیت خودمو کوچیک نکنم

🫠✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی. هر جور باهات رفتار کرد تو هم همون رفتارو بکن. اگر مثل خودش بودن خوبه نوش جونش اگر بده بیشتر نوش جونش. من همیشه ارامش خودم مهم بوده اگر ببینم ادمی داره برام ادا میاد،چسی میاد و فاز برمیداره راحت از زندگیم حذفش می کنم.

هیچی. هر جور باهات رفتار کرد تو هم همون رفتارو بکن. اگر مثل خودش بودن خوبه نوش جونش اگر بده بیشتر نو ...

الان منم از زندگیم حذفش کنم یا نه؟

من چندمدته خیلی تغییر کردم و بیشتر سعی میکردم از فضای مجازی دور شم و برای همین با هیچکس نبودم و بارها به این فکر کردم که قطع رابطه کنم باهاش ولی من بهش ارزش دادم براش وقت گذاشتم چون نمی‌خواستم ناراحت شه!یعنی یجور بود که تو گوشی اومدنم بیشتر برای صحبت کردن با ایشون بود ‍!!

🫠✨

بگو اوکی باشه از هزار تا فحش بدتره من سرم شلوغه، حوصله ندارم دنبال این باشم کی منو هاید کرد کی نکرد. ...

مرسی از نظرت ولی بقیه کاربرا میگن بخاطر گوشی جواب ندادنت حوصلتو ندارع.......

🫠✨

[QUOTE=394555934]چون بعدش هم با هم خوب شدیم.... الان من برم ازش بپرسم چرا از اون موقع تاحالا اینطوری رفتار میکنی؟😐 ...[/QUO

شاید هنوز دلخوری داره یا داره جبران میکنه اون رفتاراتو غیر مستقیم