2777
2789
عنوان

بعد7سال از چمدونم یه چیز دردناک پیدا کردم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 70 پست
من از ازدواج دومم راضیم،ولی دیگه ذوق و شوقی ندارم ،همش دلم میخواست از اول این زندگی رو داشتم ،منم گذ ...

منم من همش دوست داشتم برای اولین بار با این همسرم همه چی بود 

من اونو دوست نداشتم و سنتی بود ازدواجم سنم هم کم بود الان که ازش متنفرم حتی بیرون ببینمش ممکنه با ماشین بهش بزنم 😃

ولی گذشته برام مهم نیس می‌دونم اون خیلی آدم بدی بود 

فقط ناراحتم که چندسال از عمرم رو گرفت کلی خاطرات بد گذاشت برام 

کلی باور و طرز فکر اشتباه از ازدواج گذاشت برام 

وقتی بهم خیانت کرد کلی حس کم بودن به من داد

اون لیاقت نداشت حتی دستش به من بخوره چرا باید اصلا شوهر من می بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره این شوهرم مرد خوبیهخیلی از اون عوضی معتاد خائن مردسالار بی پول و بی غیرت بهترهیه سری اخلاقای بد ...

خب پس خدارو شکر کن.من دومی ی کارای بامن کرد ک اولی درقبالش فرشته بود للان بهتر شده ولی هیچوقت بلاهای ک سرم اورد یادم نمیره

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم من همش دوست داشتم برای اولین بار با این همسرم همه چی بود من اونو دوست نداشتم و سنتی بود ازدواجم ...

دقیقا منم مثل شمام،همش میگم حیف من نبود،نوجوون بودم اونقدر سنم کم بود،همش میگم چرا اصلا بقول شما اون حتی باید دستش بهم میخورد ،معتاد،شلخته،دست بزن داشت....فقط یه بچه این وسط نابود شد

خب پس خدارو شکر کن.من دومی ی کارای بامن کرد ک اولی درقبالش فرشته بود للان بهتر شده ولی هیچوقت بلاهای ...

برای منم خیلی اخلاقای بدی داره ولی از اون خیلی بهتره و بامحبت تر 

ولی دیگه باید درست کرد و زندگی رو و باید ادامه داد

از همه مهم تر هم من دوسش دارم هم اون 

دوتامون خودمون همو انتخاب کردیم 

عزیزم سعی کن فراموش کنی اون بدی هارو اگه همسرت واقعا خوب شده این چیزا همش باعث میشه از هم سرد بشید

مال شوهر قبلیت بود؟اگه اره نباید نگهش میداشتی

من همه چی رو از اون نابود کردم حتی کل جهیزیه مو عوض کردم

که یاد اون نیفتم

تو زیپ کوچیک چمدونم بود یهو دیدم باورم نمیشد

انگار که کسی گذاشته باشه برام

آخه قبلا دیدم نبود نمی‌دونم والا انگار جن زده شدم🥲

بیچاره شوهرم چیزی نگفت گفت بیخیال گذشته دیگه الان هم جوونی هم زندگی خودتو داری 

من همه چی رو از اون نابود کردم حتی کل جهیزیه مو عوض کردمکه یاد اون نیفتمتو زیپ کوچیک چمدونم بود یهو ...

خداروشکر ادم خوبیه ،خیلی مواظب باش چیزی یاداوری نکنی پیشش از زندگی قبلیت مردا خیلی حساسن 

من همسرم خیلی دوستم داره منم نمیدونستم اینقدر حساسه یه با گفتم من نوجونیم عاشق پسر همسایه شدم چن وقت باهام سنگین بود بزور از مغزش دراورم

دقیقا منم مثل شمام،همش میگم حیف من نبود،نوجوون بودم اونقدر سنم کم بود،همش میگم چرا اصلا بقول شما اون ...

الهی بمیرم عزیزم 

من قشنگ درکت میکنم چی میگی

خداروشکر کسی رو پیدا کردم حسش مثل منه

می‌تونه درکم کنه

آره منم مثل شمام عزیزم الان خیلی گذشته از اون موقع بزرگتر شدم 

تازه متوجه میشم همش میگم من ارزشم خیلی بیشتر از این بود که بازیچه ی یه آدم عوضی شم استفادشو بکنه ازم آخرشم یکسال نشده جداشم 

ازش متنفرم 

اونم ازدواج کرده با همون دخترعموش که عاشق دل خسته ش بود اون موقع 

ببین اینقدر لاشی بود با دخترخاله ی همین زن آلانش دوست بود 

بعد کی؟؟؟

وقتی که با من بود با اون دوست بود😃

بعد الان رفته دخترخاله شو که به الانشه گرفته

کثافت آمارشو درآوردم با دختر خاله ی زن آلانش رفته بوده خونه بعد من فهمیدم جدا شدم

ببین اون کی بود دیگه

مرتیکه ی معتاد عوضی شانس آورده ندیدمش والا قاتل میشم