2777
2789
عنوان

بعد7سال از چمدونم یه چیز دردناک پیدا کردم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 70 پست
برا منم تو چمدون بود تا مدتها بعد انداختم دور🙂

عزیزدلمممم😔🙃

درکت میکنم 

منم می‌خوام بندازمش دور 

چیکارش کردی تو؟

چه حسی داشتی وقتی دیدیش؟

گریه کردی ؟

من خیلی ناراحتم من که فراموش کردم اون روزا رو چرا همه ش یه چیزایی میبینم یادش بیفتم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلمممم😔🙃درکت میکنم منم می‌خوام بندازمش دور چیکارش کردی تو؟چه حسی داشتی وقتی دیدیش؟گریه کردی ؟م ...

اشکال نداره تجربه س که آدما رو میسازه 

قوی باش به آینده فکر کن

خداروشکر کنید نود درصدتون از دومی راضی هسین.من ک ازدواج دومم اصلا راضی نبودم ناچار ب زندگی شدم

آره این شوهرم مرد خوبیه

خیلی از اون عوضی معتاد خائن مردسالار بی پول و بی غیرت بهتره

یه سری اخلاقای بد داره ولی اونو همه دارن 

گذشته دیگهولی چه خوبه دوباره ازدواج میکنید واسه ما یه بارم نشده بااین سن و سالمون

خب دختر خوبی باشی ازدواج می‌کنی 

به قول شوهرم : دختر خوشگل رو زمین نمی مونه ( همه ش میگه تو خیلی خوشگل بودی دل من بردی 

خداروشکر کنید نود درصدتون از دومی راضی هسین.من ک ازدواج دومم اصلا راضی نبودم ناچار ب زندگی شدم

من از ازدواج دومم راضیم،ولی دیگه ذوق و شوقی ندارم ،همش دلم میخواست از اول این زندگی رو داشتم ،منم گذشته م رهام نمیکنه