2777
2789
عنوان

بعد7سال از چمدونم یه چیز دردناک پیدا کردم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 70 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم اون زمان هم ما این رسمو داشتیم خدا ازش نگذره

خیلی رسم بدی بود

مگه ما کالا بودیم این برخورد رو با داشتن؟

شخصیت آدم رو میبردن زیر سوال؟

حالا زمای های خیلی قدیم که پشت در وایمیستادن تا پارچه رو نگیرن نمی‌رفتن🥴

الهی بمیرم عزیزم من قشنگ درکت میکنم چی میگیخداروشکر کسی رو پیدا کردم حسش مثل منهمی‌تونه درکم کنهآره ...

خدا نکنه عزیزم،انشاالله که عاشقتون پایدار باشه،اونا یه بی لیاقتایی بودن که سرشون از سرمون کم شد ،من اونقدر بچه بودم که وقتی باهام قهر میکرد میرفتم التماس میکردم توروخدا باهام حرف بزن،البته بخاطر بچم که اصرار اون طفلی بود ،از خونه بیرونم میکرد پشت در می‌نشستم،وای یادم میوفته عصبی میشم،من با اینکه همه جوره ازش سرتر بودم اما اون سوارم بود ،فقط یه چیزی آرومم می‌کنه که واگذار به خدا کردم و تقاص داد و به نکبتی هم خودش هم خونوادش افتادن

خیلی رسم بدی بودمگه ما کالا بودیم این برخورد رو با داشتن؟شخصیت آدم رو میبردن زیر سوال؟حالا زمای های ...

واسه من سال۸۲بود دقیقا اومدن وایسادن پشت در چند تا زن بی عقل خدایا چقد خجالت میکشیدم خدا ازشون نگذره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اوه عجبمن هم خوشگلم هم خوببه اینا اصلا نیستا باور کن

آره من خب ازدواج مجددم چندسال میگذره 

الان واقعا گرون شده همه چی سخته ازدواج

از طرفی هم ازدواج خیلی کم شده

الان هم خوشگل باشی هم خوب باشی هم مستقل باز هم آقایون ناز میکنن

خدا نکنه عزیزم،انشاالله که عاشقتون پایدار باشه،اونا یه بی لیاقتایی بودن که سرشون از سرمون کم شد ،من ...

آره عزیزم تقاص که میدن شک نکن

ببین اون زحما و دردا باعث قوی تر شدن ما شده 

عزیزدلم الهییی درکت میکنمناراحت نباش عوضش الان قوی تر شدی

💔😘

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

به شوهر الآنت بچسب و حسابی باهم خوب باشید مهم اینکه یه آدم بهتر کنارمون هست

عزیزم انشالله شمام هم خوشبخت بشی ❤️🥰