2777
2789
عنوان

دختر دایی من اسوده ترین وخوشبخترین دختر دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 72 پست
جاهلیت مخ شماس ک توسظ اخوند برای اینک نسل شیعه ادامه پیدادکنه و کشور رو بجوانی بره سرویس شده وگرنه ا ...

والا فعلا که ادیان دیگه بیشتر از شیعه ها زاد ولد میکنن ، طفلی شیعه ها شدن بازیچه دست یه عده و دارن به جای بچه سگ بزرگ میکنن و خودشون مادر سگ و پدر سگ معرفی میکنن

ما نمیتونیم منکر این بشیم که آدما به همدم احتیاج ندارن اصلا نمیشه چون ما آدمها اینجوری خلق شدیم مخصو ...

حالا ک ادنای متاهب خوشبخت خیِلللی کمن یا واقغیتو جور دیگ نشون میدن

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول داری چیزی بود ک ب اسم امر ب معروف اخوند ورد کردتو کرد تو مغزما و ملت فصول شدن

متوجه منظورت نمیشم 

مثلا من ی بیماری دارم همه مسخره میکنن آدم عصبی میشه بابا به شما چه من شوهر نذارن به شما چه از دانشگاه انصراف دادم میخوام تو خونه بمونم ظرف بشورم اشکالی دارع والا

😆😆

متوجه منظورت نمیشم مثلا من ی بیماری دارم همه مسخره میکنن آدم عصبی میشه بابا به شما چه من شوهر نذارن ...

لعنت بر اخوند ک بااسم امر ب معروف نطفه فضولی تو کشور اون اتداخ تو کشور 

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

حالا ک ادنای متاهب خوشبخت خیِلللی کمن یا واقغیتو جور دیگ نشون میدن

به نظرم زندگی کردن با کسی که دوسش داری آخر خوشبختیت 

باید ببینیم مت خوشبختی تو چی می‌بینیم 

مثلا من دکتر شدن خوشبختی میبینم 

پول زیاد خوشبختی میبینم 

عشق خوشبختی میبینم

😆😆

دقیصا مسیحیا یهودیا 10 تا بچه ذارن اسراییل

اونا اقتصادشدن مث ما گلستان نی

لعنت بر اخوند ک بااسم امر ب معروف نطفه فضولی تو کشور اون اتداخ تو کشور

البته آخوند که نه کلا مردم ما اینجور شدن 

من خانواده پدریم ترکیه زندگی میکنن ی عمم هم دبی اعتقاد ندارن پلی باز فضولن

😆😆

به نظرم زندگی کردن با کسی که دوسش داری آخر خوشبختیت باید ببینیم مت خوشبختی تو چی می‌بینیم مثلا من دک ...

خوشبختای متاهل کمن اکثرا انواع مریضیای روح وجسم افتاده بجونشون

خب تو هم شوهر نکن.به ما چه.

ان شالله همون طور که دلت میخواد تا آخر عمرت مجرد بمونی.به هیچ کس هم ربطی نداره.

دلیل لعن و نفرینت چیه؟

ان شالله همیشه مجرد بمونی و عشق کنی با مجردیت.

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋