2777
2789
عنوان

رفتار پسر دوستم

461 بازدید | 31 پست

پسر دوستم که نزدیک ۳ سالشه دخترم که ۳.۵ سالشه رفته بودن پشت پرده چون دخترمو قبلا یاد داده بودم تا حدودی میدونست جاهای خصوصی چیه دخترم صدام زد گفت مامان ببین آراد شلوارشو دراورده رفتم سریع  دیدم دستشو کرده داخل شلوارش داره با آلتش‌ بازی میکنه 

قبلا هم یه سری از این قبیل رفتارا ازش دیدم اینکه خودشو به هر بهونه ای مینداخت روی دخترم یا از پشت بغلش میکرد اول فکر کردم شاید اقتضای سنشه و فقط بازیه ولی دیگه‌اون صحنه رو دیدم واقعا نگران شدم و مجبورم رفت و‌آمدم رو باهاشون کاملا محدود کنم چون رفتار این بچه اصلا عادی نیست چرا یه بچه ۳ ساله از این قبیل کارها باید بلد باشه جالب اینجاس مادرش هم دید و شنید اصلا واکنشی نشون نداد خیلی ریلکس بود اما من مطمعنم اون بچه یه چیزی دیده یا یه کارهایی جلوش انجام دادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخوای چشم و دل دخترت باز نشه 

بلوغ زود رس نباشه

قطع ارتباط کن 

دوست مهمه یا دخترت؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چه بد حتما چیزی دیده یا بعضیا با اینکه جیزی ندیدن انگار اینجورین ذاتن من پس عموم این شکلی بود فک کنم بردنش دکتر و روانشناس چوت دیگ خوب شد قبلش جوری بود که همه متوجه بودن عادی نی.

ولی مامانش احتمالا خجالت کشیده یا جلو شما واکنش نداشته حتما بعدا ی فکری میکنه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

پسره قطعا ناخودآگاه انجام میده و از خانواده‌ش تاثیر گرفته ولی شما دخترت رو دور کنی ازش بهتره

ببین نمیدونما ولی این رفتارایی که میبینم ازش اصلا عادی نیست شاید یه بچه از روی ناخوداگاهش دست بزنه قبول دارم ولی این رفتارایی که از این بچه‌دیدم اصلا عادی نبود 

چه بد حتما چیزی دیده یا بعضیا با اینکه جیزی ندیدن انگار اینجورین ذاتن من پس عموم این شکلی بود فک کنم ...

نه‌مامانش‌ کلا رو‌ نکات تربیتی حساس نیست مثلا بچه حرف بی‌نهایت زشت میزنه تف میندازه‌ رو دیگرون و خیلی چیزای دیگه