2777
2789

دکتر توی اصفهان کسی رو میشناسید

18 سالمه محدودیت سنی نداره؟؟

ن لاغرم ن خیلی چاق ولی

سایز سینم ۹۰ بود شد ۹۵ مطمئنم بزرگتر از اینم میشه 

میشه از سایز ۹۵ بشه ۷۵؟؟

عمله سختی که نیس هست؟؟

کسی انجام داده اطرافیانتون

بعد از عمل بزرگتر که نمیشن میشن؟

چون ما ارث سینه های بزرگی داریم ولی من چون سنم کمه اعتماد به نفسم از دست دادمه دیگه 

دیگه سخته شدم از بس لباس ها گشاد پوشیدمه که معلوم نباشه 

دکتر خوب توی اصفهان سراغ دارین ؟

-و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی 🖤👩🏻‍🦯...

خیلی زوده البته دکتر باید تشخیص بده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با ورزش کوچیک میشهو به علاوه سن خیلی پایینه فکر نکنم موافقت بکنه پزشک جراح

چ ورزشی پرسیدم هم گفتن با ورزش کوچیک نمیشن بافت چربی نمیدونم چی ی چیز همینجوری به من گفتن مربی بود طرف

من مادرم انجام داد بعد از جراحی اگه وزن اضافه کنی اونا هم بزرگتر میشن اینکه انقدر کوچیک بشه یا نه بس ...

پیش کی انجام دادن فامیلی دکتر چی بود

سلام سوزانه زمستانم

خوبی قندو عسلم؟ 

این کارو نکن پشیمون‌میشی!!

من همه نزدیکانم دارن تمامه تلاششون رو میکنن که سایزه بالا تنشون زیاد شه و به نتیجه هم نرسیدن 

چون با عمل اتفاقاته بدی تو بدن میوفته پس دوره عمل رو یه خطه قرمز بکش!

و اگه تصمیمت جدیه برو باشگاه😊

عمه من عمل کرد بزرک نشد چند ساله گذشته ولی خب بعدش مجبور شد شکمش هم ساکشن کنه چون شکمش میزد تو ذوق و ...

کجا عمل کرد؟؟

چرا الکی خودتو بدی تواین سن زیر تیغ جراحی 

الان اکثر اقایون ملاکشون برا ازدواج سینه بزرگه واندام برجسته هست

الان اکثر خانما دوس دارن سینه بزرگ داشته باشن میرن پروتز میکنن

چرا ب دید منفی خودتو میگیری؟ب زیبایی خودت افتخار کن عزیزم❤️❤

با افتخار لرم❤️

چرا الکی خودتو بدی تواین سن زیر تیغ جراحی الان اکثر اقایون ملاکشون برا ازدواج سینه بزرگه واندام برجس ...

چه ربطی به آقایون داره ؟ ایشون داره میگه خودم دوست ندارم.

حتما باید یک مرد بپسنده!

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
سلام سوزانه زمستانمخوبی قندو عسلم؟ این کارو نکن پشیمون‌میشی!!من همه نزدیکانم دارن تمامه تلاششون رو م ...

سلاااام عزیزم 

من ۱۸ سالمه برا سن من این سایز سینه خیلیه خیلییی شاید ۱۰ سال دیگه سوتین برا من پیدا نشه😂😐

خجالت هم میکشم

با و ورزشی من از ی مربی پرسیدم گفتن نمیشه

چرا الکی خودتو بدی تواین سن زیر تیغ جراحی الان اکثر اقایون ملاکشون برا ازدواج سینه بزرگه واندام برجس ...

ببین عزیزم برای سن من این سایز سینه خیلیه یادم من چکار برا آقایون دارم من خودم دارم اذیت میشم از درد گردن برا همین میگم عمل 

آدم خجالت میکشه با این سایز