2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم

من هفته ۹ هستم ویار بارداری دارم داگونمممم 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خطرناکه یعنی

خطرناک نیست    نه اوایل ادم رعایت نمیکنه اخرای بارداری درد کمربیشترمیشه.

یکم رعایت کن بتونی بارداری خوبی پشت سر بزاری .

دکتر ب من اوایل گفت استراحت کامل باش  اما کسی حمایتم نکرد میخوابیدم گشنه تشنه خونه کثیف   الان ۲هفته به  زایمانمه ۲ ماه درد زایمان دارم بازم میگن بخواب اما نمیشه

خطرناک نیست نه اوایل ادم رعایت نمیکنه اخرای بارداری درد کمربیشترمیشه.یکم رعایت کن بتونی بارداری خ ...

میفهممت پس غذا رو چه کردی بچه وزن گرفت  ؟

من بخوام بلند شم دو تا ظرف بشورم کمرم درد میگیره ی ساعت 

چه جوری گذروندی

میفهممت پس غذا رو چه کردی بچه وزن گرفت ؟من بخوام بلند شم دو تا ظرف بشورم کمرم درد میگیره ی ساعت چه ...

۳ماه اول گاهی شوهرم از بیرون میگرفت  بعدش دیگه هر وعده میپزم. مثلا ماکارانی باشه سس شو درست میکنم کمی درازمیکشم دوباره ادامش اینطوری . میوه و بستنی ومغزیجات و گوشت مرغ و حبوبات  وزن میده  تند تند قورمه سبزی و ابگوشت میپزم وزن دهیش بیشتر.۱ماه هم هست بهم پودر داده وزن جنین بالا بره. 

طول سرویکسم خیلی پایین بچه ام اومده پایین اذیتم . با فامیلای شوهرمم دیوارب دیوارم ب روی خودشون نمیارن هی...

۳ماه اول گاهی شوهرم از بیرون میگرفت بعدش دیگه هر وعده میپزم. مثلا ماکارانی باشه سس شو درست میکنم کم ...

چقدر میفهممت الهی که به سلامتی زایمان کنی . منم‌هرچی دیدم از هر دو طرف جز زحمت و مزاحمت و درک نشدن و کار  ریختن سرم نبود دیگه موندم تک و تنها غربت.  الانم خیلی  سخته غذا ی درست درمون نمی تونم بخورم .

دیگه ب زور خودمو جمع میکنم چه کنیم خواهر اینم از اینا . دست گیر نیستن ولشون کن پاگیر نشن . من هوز چیز زیادی نمی تونم راحت بخورم  تازه دارم بهتر میشم ی کم . 

چقدر میفهممت الهی که به سلامتی زایمان کنی . منم‌هرچی دیدم از هر دو طرف جز زحمت و مزاحمت و درک نشدن و ...

میوه سعی کن حداقل بخوری بابستنی .

۱۲سال خوش خدمتی کردم الان ک نیاز دارم ب روشون نمیارن غذا رو می پزه خواهرشوهرم واسه مادرش و  جاریم میفرسته  منم هیچ ولی شوهرم همشو گفت ب مادرشوهرم  

میوه سعی کن حداقل بخوری بابستنی .۱۲سال خوش خدمتی کردم الان ک نیاز دارم ب روشون نمیارن غذا رو می پزه ...

من فقط فرار کردم از دستشون بدونی چه کارا کردن . اینجا گشنه تشنه می افتم فقط با میوه زنده  میمونم اکثرا ، مادر خودم بدتره ، همون بهتر نیاد انقدر فتنه هست . دیگه انقدر ناراحتی کردم همش کابوس دیدم . خیلی برات ناراحتم.  چی میشه کمی غذا به شما هم میداد ولش کن خدا بزرگه .