2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم انقدر زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 98 پست

من نمیدونم چرا همه میگن خوشی زده زیر دلت؟نه افراط خوبه نه تفریط زیاده روی حتی توی محبتم بده طرف زده میشه والا یکی حالا عزیز ترین کسم باشه هی بهم اینطوری زنگ بزنه روانی میشم 😂

بنظر من شوهر شما همون مشکلیو داره ک اون کاربر گفت،ترس از دست دادن داره

یکی روزی ۹بار زنگت بزنه امار بگیره خدایی کلافه نمیشی

حق داری کلافه کننده س .ترس از دست دادن داره ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته شدم همه جا گوشی باهامه حتی حموم اگ کاسک مو اسمراب بدن بزنم ژیاد حموم بمونم گوشی جواب ندم میبینم ...

خوب ب این میگن شکاک وگرنه طرف عقل داشته باشه فکر میکنه شاید رفته باشه مستراح اصلا

یه دفه درباره وابستگی اضطرابی خوندم خیلی شبیه شوهر شما بود ویژگی ها و.... اینجور آدما به طرف مقابلشو ...

احتمالا ولی نمیگه چ مرگشه مامانشم چندماه پیش فوت شد 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره دارو اظطراب هم مصرف میکنه پارک میریم پشت بچه راه میره مثلا بچه جولومون بازی میکنه ی اقایی از کن ...

خوب ازاول بگو مشکل داره وقتی دارومیخوره از نظر روان مشکل داره وگرنه ادم سالم فکر میکنه ازاین کارانمیکنه 

[QUOTE=393311305]وقتایی که قهرید چیکار میکنه؟[/QUOTE۹۹ درصد شوهرش اهل قهر نیست

اصلا قهر نمیکنم میکنم ها انقدر مسخرع بازی درمیاره اگ ببینه من وا نمیدم ظرف میشکونه ک چرا حرف نمیزنی 

تو این ۹سال نزاشت قهر برم پارسال ۱۰روز قهر کردم هروز زنگ پیام بلاک میکردم به بابام و مامان و دایی زنگ میزد از اخرم تو خیابون انقدر پاپیچ بابام شده بود ک بزارن باهام حرف بزنه بابام تصادف کرده بود

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خوب ازاول بگو مشکل داره وقتی دارومیخوره از نظر روان مشکل داره وگرنه ادم سالم فکر میکنه ازاین کارانمی ...

گفتم ک مشکلی هست همون اول 

اره چه خوب میشناسی یه زنو شوهری هم من میشناسم شرایط اسی رو داره اونا هم قهر نمیکنن دعوا میکنن بدجور ...

برای اینکه مامانم مشکل شوهر اسی رو ولی خیلی حاد تر داره 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خوب ب این میگن شکاک وگرنه طرف عقل داشته باشه فکر میکنه شاید رفته باشه مستراح اصلا

اگ شکاکه چرا گوشیمو اصلا چک نمیکنه ؟ ماشین گرفته خودم برم بیرون منم از رانندگی بدم میاد البته

ببرش دکتر اینجور عصبی میشه ادم باید ی دوربین توخونه کاربزاره تا راحت باشی

ن بابا تو حیاطم نزاشته دوربین