2777
2789

سلام . من ۵ مرداد سقط ۶ هفته ای داشتم بعد ۱۵ مرداد خونریزیم تموم شد. تقریبا دو هفته بعد از خونریزی درد خفیف پریودی گرفتم و سینه هام سنگین شدن تیر میکشیدن بعد چند روز درد خوب شد ولی سینه هام همچنین سنگین بود . درد ناف و تیر کشیدن تخمدان هم اضافه شده بود تا اینکه ۲۸ روز بعد سقط یه شب یه لک قهو ه ای خیلی خیلی کوچیک بدون درد دیدم که حس کردم باردارم ولی دو روز بعدش پریود شدم البته درد زیر شکم و تخمدان و تیر کشیدن سینه هام و داشتم . پریودم دو روز اول زیاد نبود روز سوم زیاد شد حتی چند تا لخته کوچیک هم دفع شد و انروز ک روز سومه خونریزیم کمتر شده  ولی همچنان سینه هام سنگینه و گاهی نافم درد میگیره یعنی حالت پیچ خوردگی . گاهی دارو میخورم مزه فلز تو دهنم حس میکنم . بنظرتون باردارم و اون لک کوچیکی که دیده بودم لک لانه گرگزینی بوده . کسی همچین تجربه ای داشته لطفا بیاد بگه تا من خیالم راحت بشه . 

قبلش سونو دادی که کامل پاک شده باشه رحمت که بقایا نمونده باشه

اصلا چرا بعد سقط فوری رابطه داشتی که فک میکنی بارداری باید ۴۰ روز رابطه نداشته باشی بعد اونم ۳ ماه تا ۶ ماه طبق دستور پزشک باید جلوگیری کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش سونو دادی که کامل پاک شده باشه رحمت که بقایا نمونده باشهاصلا چرا بعد سقط فوری رابطه داشتی که فک ...

اره دوبار سونو دادم پاک بود رحمم حتی اندازشم خوب بود .

رابطه با جلوگیری داشتم