سلام . من ۵ مرداد سقط ۶ هفته ای داشتم بعد ۱۵ مرداد خونریزیم تموم شد. تقریبا دو هفته بعد از خونریزی درد خفیف پریودی گرفتم و سینه هام سنگین شدن تیر میکشیدن بعد چند روز درد خوب شد ولی سینه هام همچنین سنگین بود . درد ناف و تیر کشیدن تخمدان هم اضافه شده بود تا اینکه ۲۸ روز بعد سقط یه شب یه لک قهو ه ای خیلی خیلی کوچیک بدون درد دیدم که حس کردم باردارم ولی دو روز بعدش پریود شدم البته درد زیر شکم و تخمدان و تیر کشیدن سینه هام و داشتم . پریودم دو روز اول زیاد نبود روز سوم زیاد شد حتی چند تا لخته کوچیک هم دفع شد و انروز ک روز سومه خونریزیم کمتر شده ولی همچنان سینه هام سنگینه و گاهی نافم درد میگیره یعنی حالت پیچ خوردگی . گاهی دارو میخورم مزه فلز تو دهنم حس میکنم . بنظرتون باردارم و اون لک کوچیکی که دیده بودم لک لانه گرگزینی بوده . کسی همچین تجربه ای داشته لطفا بیاد بگه تا من خیالم راحت بشه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.