2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4127 بازدید | 141 پست
ولشون کن بابا اینا رو اصلا جواب ندهاینا همونان فردا میان اینجا تاپیک میزنن شوهرم خسیس پول نمیدههمون ...

اره راست میگی فردا شوهرمون هم خسیس بود و خیانت کرد می تونیم زندگیو خودمون تنهایی هندلکنیم نه اینکه بچسبیم به شوهر 

نه من ۱۳ ساله تجربه زندگی دارم شوهرمم اصلا خسیس نیس کل زندگیش رو بنامم زده و هرچیم پول میاد براش ...

کسی که ارزش تورو میدونه نیازی نیس خودی براش نشون بدی 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حدم از تو بالا تر بوده تو زندگیم چون تو معلومه داری برا یه غذا حرص میخوری متاسفم برای دخترای ...

ریپ میزنم😐 میخوای چیکار کنی؟

باشه من اویزون دارم میگم من اویزون تو‌خوب دچار اختلال شخصیت مرزی که نیستی هی تکرار میکنی ؟ 

مشخصه حدت!

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

چقدر بعضیا پیکمی بازی در میارن فاز مستقل برداشتن نمیفهمنن جایی ک مرد هست زن نباید دست تو جیب کنه گفتم مردددد نه این پسر بچه های سوسول تیغ زدن ینی از طرف خونه و ماشین بخوای ن دوتا رستوران ک خودش دعوت کرده تازه دنگ هم بدی!فقط ی چیزی یاد گرفتن تکرار میکنن

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

۵۰۰ تومن چیه؟ چی میشه الان؟ از کجا میدونی نداره؟ مرد باید خرج کنه پول غذای منو نده از همین اول من چه ...

من رو شما ریپ نزدم 

ولی اینکه داره یا نداره هم به من ربط نداره وقتی طرف هنوز شوهرتون نشده اسمی تو شناسنامه نیست ینی چی؟؟؟ 

من با توجه به تاپیک های قبلیه استارتر نظر دادم اگه خ استین می تونید برید بخونید 

نه عزیزم شما باید با سوال کردن و زیر زبون کشیدن و کارای دیگه ای که تو موقعیت پیش میاد بفهمی این ...

۵۰۰ گرون باشه خوب نبره اون رستوران از قبل رستوران رو انتخاب کرده بود

اتفاقا بلند خوندن قیمت ها از نشونه های خساسته

سوال و جواب کردم تو چیزای دیگه واسه خودش هم یه مقدار خسیسه

اتفاقا این کارا همش نشونه است شما شوهرت مورد نادری بوده ولی اکثریت نشون داده این جور مردا تو زندگی هم خسیسن

در مورد چیزی خریدن

ببین یه سری ما رفتیم پاساژ گردی با هم اونجا من لباسی رو بود پرو هم کردم تو تن من دیدها که چقدر قشنگه ولی اون برام نخریدش

خیلی هم گرون نبود یه شومیز ۶۰۰ تومنی بود

دست نکرد تو جیبش برام بخردش من خودم حساب کردم

تازه ما ۳ ماهه در حال آشنایی هستیم روز اول نیست

من بارها امتحانش کردم ایشون خسیسه و منم اصلا نمی تونم ریسک کنم که شاید مثل شوهر شما باشه باهاش برم زیر یه سقف

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

عزیز من برای دفعه اول واقعا زنگ خطر هیت بی خیالش شو 

ب حرف بقیه هم گوش نده ببین بعدا چطور میشه اومدیم و وابسته شدی 

هم حسابگره چون حواسش بود چی چقدره 

هم فرصت طلب چون شما رو‌برد جایی که مد تخفیفش استفاده بشه  

هم خسیس چون میتونی کد بزاره برا ی وقت دیگه و اون ر‌ز پول بیشتری بده  

هم آداب دان نیست چون‌منو رو برا شما خوند و قیمتا رو گفت 

هم احتمالا به رستوران رفتن عادت نداره که اینقدر قیمتا براش عجیب بودن والا زرشک پلو با مرغ ۵۰۰ اکثرا همین خب

.

چقدر بعضیا پیکمی بازی در میارن فاز مستقل برداشتن نمیفهمنن جایی ک مرد هست زن نباید دست تو جیب کنه گفت ...

اینجور دخترا صرفا دنبال توجه پسران😑

دهنم کف کرد حالا میریزن سر تو‌ خواهر😂

۵۰۰ گرون باشه خوب نبره اون رستوران از قبل رستوران رو انتخاب کرده بوداتفاقا بلند خوندن قیمت ها از نشو ...

دوستانی که مخالفین نظرات محترم ما از مرد صحبت میکنیم نه پرنسسعلی لطفا بحث نکنید 

من رو شما ریپ نزدم ولی اینکه داره یا نداره هم به من ربط نداره وقتی طرف هنوز شوهرتون نشده اسمی تو شنا ...

یعنی همین

ببین تو برو دنگت رو بده من و بقیه نمیدیم تو برو بده

خوب کردی بقیه تاپیک هام رو هم خوندی بخون شاید مغزت بیاد سر جاش ببینی دخترای دیگه چطوری زندگی میکنن و برای خودشون ارزش قائلن تو جطوری در مورد خودت فکر و رفتار میکنی

دختر مردمم دنبال بدبختی خودشون اویزون میکنن میکشونن پشت سر خودشون با این چرت و پرتای ازدواج را اسان ...

همین

چندتا نوجوونم میخونن فاز مستقلی برمیدارن

اصن مستقل بودن جدا از اینه

بعدشم بدبخت میشن میان اینجا تاپیک میزنن شوهرم خرجم نمیکنه یا خسیسه 

من رو شما ریپ نزدم ولی اینکه داره یا نداره هم به من ربط نداره وقتی طرف هنوز شوهرتون نشده اسمی تو شنا ...

بابا ولوم کن خانوم شما درست میگی 😂من دیگه توضیحات لازم رو دادم فهمیدی دست خوش نفهمیدی بسلامت

دوستانی که مخالفین نظرات محترم ما از مرد صحبت میکنیم نه پرنسسعلی لطفا بحث نکنید

واقعا

ببین اینام که مخالفن کسی اصلا همینم نمیکنه براشون خودشون زورشون میگیره یکی دیگه براش انحام میشه از زورشون میگن رو انقدر دست پایین گرفتن عادت کردن به این چیزا

چرا به خودت گرفتی میگن حرف رو بنداز زمین صاحبش برش میداره معلومه که اویزونی چون به خودت گرفتی

طرف وظیفشه حساب کنه دنگ چیه؟؟

ی کافه و رستوران نتونه حساب کنه و دنگیش کنن عادت میکنه تو زندگی هم همینجوره 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻