2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از خوش شانسی رو متوجه نشدم 

اما چند تا سوره مجرب بلدم یکیش سوره واقعه واسه رزق و روزی هست و دومی سوره نجم برای اینکه هر کی ببینتت تو دلش بری

دختری از جنس آفتاب☀️🦋با موهایی از رنگ نخلستان جنوب🤎✨🥲🥲

منظورت از خوش شانسی رو متوجه نشدم اما چند تا سوره مجرب بلدم یکیش سوره واقعه واسه رزق و روزی هست و دو ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین خودتون خودندین جفتشو

اتفاقاتی ک بعدش افتاد درچ حدی بود ؟ کسی ام چیزی گفت؟

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین خودتون خودندین جفتشواتفاقاتی ک بعدش افتاد درچ حدی بود ؟ کسی ام چیزی گفت؟

عزیزم اینها ختمای مجرب هست من خودم حقیقتا نخوندم اما دو و برم اثرشو زیاد دیدم 

یه سرچ هم بکنید همینجا میبینید که برای خیلیا اثر داشتن

دختری از جنس آفتاب☀️🦋با موهایی از رنگ نخلستان جنوب🤎✨🥲🥲

عزیزم این سوره برا چ مواردی جواب داده ؟ خودتون انجام دادین؟

بله،تست شده هست،اما اگه میتونی به پدر و مادر خدمت کن و احترام بزار و دستشونو بگیر طوری که از ته دل ازت خوشحال شن،گره باز می‌کنه به خدا

بله،تست شده هست،اما اگه میتونی به پدر و مادر خدمت کن و احترام بزار و دستشونو بگیر طوری که از ته دل ا ...

بله عزیزم اینکارو میکنم 

میشه بیشتر توضیح بدید راجب اون ایه 

چ نتیجه ای دیدید ازش خودتون یا اطرافیانتون

بله عزیزم اینکارو میکنم میشه بیشتر توضیح بدید راجب اون ایه چ نتیجه ای دیدید ازش خودتون یا اطرافیانتو ...

سوره اسرا آیه ۸۰ رزق مادی و معنوی رو زیاد میکنه،مکرر مشهد و کربلا برام جور شد،اعتکاف، خرید خونه، و خواستگار خوبی که حماقت کردم و رد کردنش

هر شب با تمرکز رو به قبله بدون اینکه با کسی حرف بزنی حداقل ۱۰۰تکرارش کن، رب ادخلنی ....

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین اتفاقاتی ک بعدش افتاد درچ حدی بود ؟ کسی ام چیزی گفت ؟

گلم من خیلی دیدم و شنیدم ک کسایی ک سوره واقعه رو هرشب بخونن و مداومت کنی کم کم زندگی ادم عوض  میشه و مشکلات مالی اقتصادی ب طور معجزه وارحل میشه