2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 141 پست
منم نمیتونم خکدمو آویزون یه پسر کنم برام خرج کنه اگه خرج نکنه بهش بگم خسیس من و شما با هم فرق داریم ...

آره فرق داریم تو فاز الکی مستقلی برداشتی و من مردی که نخواد یه هزینه کافه و رستوران برام بده رو مرد زندگی انتخاب نمیکنم خدا رو شکر تجربه هم نشون داده امثال من موفق هستن

فردا روزت رو میبینیم تو همین جا در حال گلایه از مرد خسیس

موفق باشی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
شما و شوهر ایشون موارد نادر هستن و تازه اونم بعدا اینطوری شدنآدم نمی تونه نشونه های خساست رو در نظر ...

نه عزیزم  شما باید با سوال کردن  و  زیر زبون کشیدن و  کارای دیگه ای که  تو موقعیت پیش میاد بفهمی این پسر خسیسه یا نه 

مثلا  به لباساش نگاه کن  اگه همیشه تکراری و کهنه میپوشه خسیسه  

اگه به اصلاح و  ادکلن و این چیزاش نرسه خسیسه 

اگه موقعیتی پیش  اومد و برات هیچییییی نخربد یعنی خسیسه 

یا مثلا تو سوالات در مورد نحوه پس انداز و مقدار و ایناش بپرس اونجوری میفهمی خسیسه یا نه 

نه اینکه بری رستوران  منو رو بلند بخونه بگی خسیسه 

واقعا یه زرشک پلو با مرغ ۵۰۰ هزار واقعا گرونه   منم باشم نمیخرم  

من که دستم تو خرجه میفههمم گرونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما الان دخترونه میریم بیرون، بعضی وقتا هم رو مهمون میکنیم. ینی نمیزاریم خرج کنه دوستمون، چه برس ...

عزیزم 6 میلیون اگه پولی نیست 500 تومن هم پولب نیثت این خانوم می تونست بده  اسمش روشه قرار اشنایی طرف خر نیست برای هر اشنایی بیاد 6 میلون خرج کنه 

والامیگن ارزش ما بالاعه کسی نباید خرجمون کنهولی ارزش خودشون رو در حد یک کافه و رستوران نمیبینن😂پسری ...

دختر مردمم دنبال بدبختی خودشون اویزون میکنن میکشونن پشت سر خودشون با این چرت و پرتای ازدواج را اسان کنید توروخدا سخت نگیرید 😑

نمیفهنن دیگه حالا هی بیا بگو هی بیا بگو تو هی بگو نره اون هی میگه بدوش

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

لطفا میری د کافه دنگ غذاتون رو بدید لصلا طرف مولیت میلیاردر باشه حتی تو این سه ماه 6 بار بیرون برید ...

لطفا خودت بده و برای دیگران نسخه نپیچ

تو دنگت رو بده ما نمیدیم یا یه مشت مرتیکه دنگ بگیررهم زیر یه سقف نمیریم تو برو 

چرا به خودت گرفتی میگن حرف رو بنداز زمین صاحبش برش میداره معلومه که اویزونی چون به خودت گرفتی

باشه خانوم باشه من اویزون شما خوب برو زندگیتو بکن با شوهرت لیاقتت همینه حدت پایینه دیگه منم هر چی بگم عوض نمیشه برو خوش باش که زندگیو بردی

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

عزیزم 6 میلیون اگه پولی نیست 500 تومن هم پولب نیثت این خانوم می تونست بده اسمش روشه قرار اشنایی طرف ...

به تو ربطی نداره که ندادم

ندادم و نمیدم

تو برو بده

حالا تو چرا فشاری شدی از جیب تو رفته مگه

قرار آشنایی آشنایی با این چیزای طرفت هم هست دیگه

باشه خانوم باشه من اویزون شما خوب برو زندگیتو بکن با شوهرت لیاقتت همینه حدت پایینه دیگه منم هر چی بگ ...

ولشون کن بابا اینا رو اصلا جواب نده

اینا همونان فردا میان اینجا تاپیک میزنن شوهرم خسیس پول نمیده

همون حقشونه

لطفا خودت بده و برای دیگران نسخه نپیچتو دنگت رو بده ما نمیدیم یا یه مشت مرتیکه دنگ بگیررهم زیر یه سق ...

عزیزم حرف حق سخته شما خودت 500 تومن نداری خرج غذاتو بدی بعد از بقیه توقع داری برات اسنپ بگیرن غذا بگیرن اونم کی پسری که سه ماهه اشنا شدبن رفتار شما عجیبه واقعا 

به تو ربطی نداره که ندادمندادم و نمیدمتو برو بدهحالا تو چرا فشاری شدی از جیب تو رفته مگهقرار آشنایی ...

انگار ن انگار ی عمر قراره با این یارو زندگی کنییی من نمیفهمم چه اصراریه اوکی مستقل و خودساخته قبول کسیم نگفت نباشید کسیم نگفت اویزون پسرا بشین ولی این اصن ربطی نداره 😂 

آره فرق داریم تو فاز الکی مستقلی برداشتی و من مردی که نخواد یه هزینه کافه و رستوران برام بده رو مرد ...

نه من ۱۳ ساله تجربه زندگی دارم  شوهرمم اصلا خسیس نیس کل زندگیش  رو بنامم زده و  هرچیم پول میاد براش میریزه به حساب من   منم  خسیس نیستم داریم زندگیمونو میکنیم 

تا حالا ازین مشکلات مسخره ام نداشتیم  چون بلد بودم چجوری خودمو نشون بدم و طرفم رو بشناسم  الکی و ابکی تصمیم نگرفتم 

شمام   خرجور میدونی به صلاحته تصمیم بگیر زندگی شما به من مربوط نیس اون فقط یه راهنمایی بود

به تو ربطی نداره که ندادمندادم و نمیدمتو برو بدهحالا تو چرا فشاری شدی از جیب تو رفته مگهقرار آشنایی ...

من که دارم اروم صحبت میکنم ولی از طرز نوشتار شما معلومه شما بیشتر حرص خوردین  به هر حال 

عزیزم حرف حق سخته شما خودت 500 تومن نداری خرج غذاتو بدی بعد از بقیه توقع داری برات اسنپ بگیرن غذا بگ ...

۵۰۰ تومن چیه؟ چی میشه الان؟ از کجا میدونی نداره؟ مرد باید خرج کنه پول غذای منو نده از همین اول من چه حسابی روش باز کنم؟ پس چرا میخوام شوهر کنم اصن 

این فردا روز قراره ی زندگیو جمع کنه برا ۵۰۰ تومن کولی بازی درمیاره خدا به داد اونی که با این همخونه میشه برسه

باشه خانوم باشه من اویزون شما خوب برو زندگیتو بکن با شوهرت لیاقتت همینه حدت پایینه دیگه منم هر چی بگ ...

والا حدم از تو بالا تر بوده تو زندگیم  چون تو معلومه داری برا یه غذا حرص میخوری   متاسفم برای دخترای اویزون جیب پسرا که گشنشونه 

ریپ نزن