2777
2789

دختر خالم باعث جداییمون شده بود چقدر چیز ازش برام گفت الان فهمیدم الکی گفته وگرنه چرا باید باهاش ازدواج کنه. چشمش دنبالش بوده و من احمق دارم میسوزم

خیلی عاشقش بودم 

چقدر احمق بودم

روزی که رفتم پششت سرم زار میزدااااا

من دلم خنک میشد چون فک میکردم حرفا که دختر خالم گفته راسته

الان چجور رفتار کنم با این بشر ک زندگیم را نابود کرد ماخیلی همو میخواستیم،،، ینی عاشق اونم هست یا واسه حرص من رفت گرفتش

۷سال پیش من متاهل شدم این قضبه مال اون موقعس

ینی این مدت باهم بودن

خیلی داغونم از فکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی ازدواج فقط باید خودتون و خانواده صاحب نظر باشید به بقبه اجازه دخالت ندید حتی نزدیک ترین دوستتون 

من چند سال پیش ی مورد خیلی خوب برام پیش اومد فقط مسئله این بود که قدشون چند سانتی فقط از من بلند تر بود 

با دوستم که نسبت فامیلی هم داره باهاشون صحبت کردم کاملا  تخریبشون کرد از همه نظر 

هفته پیش متوجه شدم با همون آقا ازدواج کرده

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا