2777
2789

نخورده خوابیدم.

جفت مون تو یه شهر دیگه زندگی میکنیم اون شوهر داره من ندارم من کارمند پایین رتبه اون یه رشته خفن.

هنوز خواهرم نرسیده بود گفتم من میام یه نون و پنیر جلوم میذارین اون داره میاد میخوایید چلو کباب بگیرید پدرم گفت تو هنوز جزو این خانواده ای اون مهمونه

در صورتی که منم خونه و زندگی مستقل دارم.

دیگه نمیام خونه شون‌ دلم شکست.

دیشب هی گفتن بیا شام بخور نخوردم مادرم اخم و تخم کرد گفت بذار از گلومون پایین بره خواهرم گفت بذار منو نوش بشه پدرم گفت برادرم گفت. گفتم شما به من چکار دارید.

در نهایت شام نخورده خوابم برد.

حق داری

خیلیم حق داری

خانواده ها کی میخوان یاد بگیرن نباید فرق بزارن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا جلو شوهرش اینکارارو کردن مطمئن باش تنها میومد راحتتر برخورد میکردن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نمیدونم واقعا چی بگم.مطمینم که دوست دارن.ولی خوب فعلانرو خونشون.بحث شکم نیست.فرق گذاشتن سخته

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حق داریخیلیم حق داریخانواده ها کی میخوان یاد بگیرن نباید فرق بزارن

خواهرم اوایل ازدواج کرده بود ما رفتیم بازار سه تا بلوز نخی خریدیم اونی که از همه خوشگل تر بود سایز خواهرم نمیشد من پوشیدم مامانم دید تو تن خیلی زیباست هی به خواهرم می‌گفت میخوای اینو بردار میخوای اینو بردار بهش گفتم خانم اولا این اندازه اش نیست دوما من پوشیدم از تن من میخوای در بیاری؟