2777
2789
حق داری خداروشکر مستقلی رفت و آمدتو کم کن

همین امروز میرم خونه ام در صورتی که میخواستم فردا برم.

خواهرم گفت بمون شب با ما بیا گفتم نمی‌خوام خودم میرم.

دیشب خواهرم تنها اومد.پسر امیر قطر امروز میخواد بیاد الان استرس گرفتن دارن تدارک میبینن فرش قرمز و ش ...

اه اه چقدر ازینجور خانواده ها بدم میاد بقران

ادم اول بچش بعد داماد و عروس

توام کاملا حق داری ناراحت بشی شمام مهمون بودی

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه اه چقدر ازینجور خانواده ها بدم میاد بقرانادم اول بچش بعد داماد و عروستوام کاملا حق داری ناراحت بش ...

یه چیزی بگم

خواهرم ازدواج دومشه شوهر سابقش که میومد یه میوه جلوش نمیذاشتن من اون بدبخت رو آدم حساب میکردم یه پیش دستی میوه و چایی جلوش میذاشتم خواهرم چون دوستش نداشت اعتراض میکرد ک ‌چرا ازش پذیرایی می‌کنی؟

من همینو به بابام گفتم که چرا برای اون ارزش قائل نمیشدید؟

همین امروز میرم خونه ام در صورتی که میخواستم فردا برم.خواهرم گفت بمون شب با ما بیا گفتم نمی‌خوام خود ...

عزیزم این ک خواهرته حالا باز میگی هم خونته

پدر من عروسمون رو از ما 4تا دختراش بیشتر دوست داره 

همیشه تعریفو تمجیدشو میکنه میگ بارداره دست ب سیاه سفید نزنه

حالا ب ما میگ شما انجام بدید 

اگرم رید بهتون ب دل نگیرید نادونن نمیدونم کسی ک 2تا بچه داره کجاش نادونه

عزیزم 🥲 اتفاقا کار خوبی کردی ناراحتیتو نشون دادی 

خدارو صد هزار مرتبه شکر مستقلی و دستت جیب خودته نیازمند هیچکس نیستی 

یه ادمایی میان تو زندگیت که همه این بی مهری هارو جبران میکنن

اصلا لازم نیست خودتو با خواهرت مقایسه کنی دلیل رفتارشون شرایط اون نیست فرق گذاشتن خیلی موقع ها دلیل منطقی پشتش نیس

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

پدر مادرایی که بین بچه هاشون فرق میزارن معلوم نیست تو سرشون جای مغز چی هست

حالا پدر مادر من بین دختر پسر فرق میزارن

اینا چه شونه که بین دخترا فرق میزارن

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

دیشب خواهرم تنها اومد.پسر امیر قطر امروز میخواد بیاد الان استرس گرفتن دارن تدارک میبینن فرش قرمز و ش ...

😂😂😂😂یادم میاد خونه مادر همسرم میرفتیم با کلی منت یه ماکارونی گذاشت بعد هی تعریف که ماکارونی مامانم مثلش نیست.شبم همونو گرم کرد.فردا ظهرش هنوز مونده بود یه دیگ درست کرده بودن.یهو داماداش زنگ زد داره میاد هول شدن وای اون تکاپو خنده دار بود ما هم‌بالاخره یه چیخوردیم.من خیلی کم میرم شاید سه چهار ماه بود نرفته بودم ولی دخترا هر هفته اونجا بودن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پدر مادرایی که بین بچه هاشون فرق میزارن معلوم نیست تو سرشون جای مغز چی هستحالا پدر مادر من بین دختر ...

کلا همیشه یکی محبوب تره.نمیدونم چرا.من یکم شیطون بودم ولی خواهر برادرم هم ارومن و هم زیبا انقد این‌تفاوتا رو تو اقوام دیدم مادر پدرم خیلی سعی میکنن که حس تفاوت نکنیم بعد داداشم که البته خیلی دوستم داره میگه تو با خیلیا مشکل داری.گفتم حرفایی که شنیدم چیزایی که من دیدم ندیدی که.من چیزی هم نمیگم فقط فاصله میگیرم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بخاطر اینکه ازدواج کرده احتمال دادن با همسرش بیاد ابرو داری کردن طبیعیه

پشت تلفن گفت دارم تنها میام.

مامانم ازش پرسید تنهایی؟ گفت آره شوهرم فردا میاد