2777
2789
عنوان

فتنه گری مامان جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 40 پست
اخ اخ جاری خودش فتنه هست دیگه خانواده اش چی باشن منم  مادرجاریم یک بار تو جمع گفت اینایی گه با ...

خواستی بگی این که قالیه چیزی نیست، یه عده آدم بیشعور هستن که حرمت آدما رو هم نگه نمیدارن...

از اینا بگزریم . عید شما مبارک 😥

بگذريم، عيد شما هم مبارك، و خدانگهدار، امشب مهمونتونم فقط

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعیمو تو این راستا میکنم حتما...منتها من یه آدمیم که فک میکنم کلا باید به همه خیییلی احترام بزارم

اشتباه میکنی مث منی..... همین تاپیک خودت ببین من یه کلمه با شوخی گفتم ـجواب دادنشو بیین تو رو خدا 

الان همین تاپیک من بشوخی جواب ی کاربرو دادم تو رو قران جواب دادناشونو ببین ..... ملت زامبی شدن بخدا& ...

منم شوخي كردم والا كلا خيليا ميدونن من بعضي وقتا شوخي ميكنم، ولي كلمه زامبي بدتر از حرف من نبود

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان همین تاپیک من بشوخی جواب ی کاربرو دادم تو رو قران جواب دادناشونو ببین ..... ملت زامبی شدن بخدا& ...

نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن خیلی مودب و با فرهنگن... فقط دوس دارن پست ریپلای کنن و از بقیه ایراد بگیرن

میری به کدام سمت ..... 😂

چند روز اومد سوال داشتم، جوابمو نگرفتم ، و قطع ميكنم كاربريمو ،

منم شوخي كردم والا كلا خيليا ميدونن من بعضي وقتا شوخي ميكنم، ولي كلمه زامبي بدتر از حرف من نبود

بیخی دوست خوب . مهمونی احترام مهمون بودنت به من واجبه . عیدمون گند نزن حال و حوصله جر و بحث با شمایی که نمیدونم چی هستی خاتومی اقایی . زنی مردی رو ندارم . بای