2777
2789
عنوان

فتنه گری مامان جاریم

767 بازدید | 40 پست

بچه ها من ۲ ساله ازدواج کردم...از وقتی ازدواج کردم جاریم و خانوادش دست از سرم بر نداشتن...نسبت بهم بخل و حسادت دارن شدید..اونا خودشون لباس محلی شهرشونو میپوشن بعد تو یه مجلس بودیم من لباس مجلسی شهری پوشیده بودم مادر جاریم راس راس برگشت بهم گفت اگه همرنگ جماعت نشی رسوا میشی...خیلی بهم بر خورد...بنظر شما من چیکار کنم با جاریم و خانوادش؟؟جواب بدم؟ندم؟

ولشون کن منم دارم از این موردا ولی رد میشم گاعیم بدجور جواب میدم 😀

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باريه لباس قرار چي بشه، رسوايي يعني چي اصلا مگه كار بدي كردي، 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بهش بگو من به خودمم اجازه دخالت تو زندگي خودمو نميدم شما كه جاي خود داري

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اخ اخ جاری خودش فتنه هست دیگه خانواده اش چی باشن منم  مادرجاریم یک بار تو جمع گفت اینایی گه با کفش رو قالی راه میرن حرمت قالی رو ازبین میبرننن اخه من کفش پام بود   

خدایا شکر  

بله جوابشونو بدید.

چرا باید بذاری بهت بی احترامی‌کنن ! محترمانه جواب حرفاشونو بده و بی محلی کن‌ بهشون و همکلامم نشو 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
ضرب المثل گفته عنتر خانوم 😄

ميدونم، ضرب المثل قشنگيم نيست ، چرا فكر ميكنيد فقط شما شنيديد

آره جواب بده دهنشونو گل بگیر

ملت ما مظلوم کشن. حرف نزنی سوار میشن

اصلا توی مراسما زیاد باهاشون گرم نگیر. جاریت کیه که مامانش باشه...

اصلا مامانش یه شخصیت خیلی خیلی فرعی توی زندگیته. محلش نذار زیاد باهاشون نشست و برخاست نکن

آره جواب بده دهنشونو گل بگیر ملت ما مظلوم کشن. حرف نزنی سوار میشن اصلا توی مراسما زیاد باهاشون گرم ...

سعیمو تو این راستا میکنم حتما...منتها من یه آدمیم که فک میکنم کلا باید به همه خیییلی احترام بزارم

آره جواب بده دهنشونو گل بگیر ملت ما مظلوم کشن. حرف نزنی سوار میشن اصلا توی مراسما زیاد باهاشون گرم ...

الان همین تاپیک من بشوخی جواب ی کاربرو دادم تو رو قران جواب دادناشونو ببین ..... ملت زامبی شدن بخدا