بچه ها من ۲ ساله ازدواج کردم...از وقتی ازدواج کردم جاریم و خانوادش دست از سرم بر نداشتن...نسبت بهم بخل و حسادت دارن شدید..اونا خودشون لباس محلی شهرشونو میپوشن بعد تو یه مجلس بودیم من لباس مجلسی شهری پوشیده بودم مادر جاریم راس راس برگشت بهم گفت اگه همرنگ جماعت نشی رسوا میشی...خیلی بهم بر خورد...بنظر شما من چیکار کنم با جاریم و خانوادش؟؟جواب بدم؟ندم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن خیلی مودب و با فرهنگن... فقط دوس دارن پست ریپلای کنن و از بقیه ایراد بگ ...
خانمي من ريپلاي نكردم، پست ايشونو ايشون اول منو ريپلاي كردن، منم ادعا يي ندارم، ولي توهينم نكردم به كسي
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ناراحت نميشم، دوست دارم شما از اول تاپيك بخونيد، من خيلي اروم حرف زدم، ولي زامبي و ناراحتي اعصاب، همه رو هم ريپلاي ميكنن كه واي اي اينو ببينيد ، درسته اخه، چقدر خوب بود يكم به رفتارامون نگاه بندازيم، بعد من ول نميكنم،تو پستامم سعي كردم اگر بهشون برخورده حل بشه ولي انقد اينجا هوچي گري ميكنن، به هر حال مهم نيست، همين كه گفتي ممنون
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷