2777
2789
عنوان

فتنه گری مامان جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 40 پست

استارتر جواب میدادی حالا من با یه لباس همرنگ جماعت میشم وای از اونایی که در اوج همرنگی رسوان اونا باید چکار کنن . مستقیم تو چشاش نگاه میکردی میگفتی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چون بعضی جاری هارو دیدم مثه دوتا خواهرن باهم

بخدا فیلمشونه من اصلا قبول ندارم...بخدا هر کاری کردم که باهم خوب باشیم ولی اجازه نمیده...البته بهش حق میدم حسادت کنه ولی دیگه سورشو درآورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعیمو تو این راستا میکنم حتما...منتها من یه آدمیم که فک میکنم کلا باید به همه خیییلی احترام بزارم

به هر کی به اندازه لیاقتش احترام بذار. همین و بس...

احترام زیادی به بعضیا، ظلم به خودته. 

نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن خیلی مودب و با فرهنگن... فقط دوس دارن پست ریپلای کنن و از بقیه ایراد بگ ...

واقعا لایک..... ول هم نمیکنن اولش یه کلمه میگن خداحافظ تا دو ساعت بحثو کش میدن اعصاب نمیمونه برای ادم 

نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن خیلی مودب و با فرهنگن... فقط دوس دارن پست ریپلای کنن و از بقیه ایراد بگ ...

خانمي من ريپلاي نكردم، پست ايشونو ايشون اول منو ريپلاي كردن، منم ادعا يي ندارم، ولي توهينم نكردم به كسي

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه جواب خوبی...ولی حیف که نه حاضر جوابم نه دلم میاد دل بشکونم

من وحشتناک حاضر جوابم ولی سعی میکنم خودمو‌کنترل کنم یه پوزخند میزنم البته دیگه همه میشناسنم معمولا باهام کل کل نمیکنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

واای لباس محلی😍😍😍

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم منظورم شخص شما نبوده. از حرفم ناراحت نشو.

ناراحت نميشم، دوست دارم شما از اول تاپيك بخونيد، من خيلي اروم حرف زدم، ولي زامبي و ناراحتي اعصاب، همه رو هم ريپلاي ميكنن كه واي اي اينو ببينيد ، درسته اخه، چقدر خوب بود يكم به رفتارامون نگاه بندازيم، بعد من ول نميكنم،تو پستامم سعي كردم اگر بهشون برخورده حل بشه ولي انقد اينجا هوچي گري ميكنن، به هر حال مهم نيست، همين كه گفتي ممنون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷