2777
2789
عنوان

لعنت به هر کی که اسم این کرومی رو دهنا انداخ

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چشم وهم چشمی و حسادتی هم هست از بزرگ تا کوچیک متاسفانه درگیرشن. هیچوقتم مردم ما درست شدنی نیستن. ...

بچه های الان درکشونم متاسفانه پایینه 

میگه وقتی نمیتونین خواسته ها انجام بدین چرا منو به دنیا آوردین

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

خیلی وقته هست از اردیبهشت  شاید هم زودتر 

قشنگه  لااقل به نسبت لبو..

دختر بچه‌ها بیشتر  دنبال این داستان ها هستند 

جامعه هم پرررر از اینا دیگه چکار کنه بچه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
خب مارکه گرونتره

فیک بخر

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

باز خداروشکر شخصیتای کارتونین زمان ما جومونگ مد شده بود یادمه مامانمو مجبور کردم دوم دبستان کیف سوسانو بگیره برام😂😂

خیلیم عاشقش بودمم ولی الان بهش فکر میکنم میگم چرااااا عکس سوسانو رو چاپ کرده بودن رو کیف🤣🤣

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

دیگه باید یاد بگیره هر چی دید هوس نکنه من پسرم کلاس اول خیلی چیزا تو مدرسه دست پسرا میدید و میخواست نمیگم نمیخریدم ولی میذاشتم قشنگ اصرار کنه و با زحمت به عنوان جایزه به دست بیاره چون واقعا اینقدر تنوع و هزینه هاشون بالاس مع نمیشه همه رو تهیه کرد.

خب بخر مگه چیههر بچه ای از یه شخصیت خوشش میاد چه ایرادی داره

یکو هشتصد...دو هشتصد فقط قیمت کیفشه 

در صورتی که من با یه کیف هشتصد تومنی میخوام سرو تهشو هم بیارم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
بچه های الان درکشونم متاسفانه پایینه میگه وقتی نمیتونین خواسته ها انجام بدین چرا منو به دنیا آوردین

ای بابا چه بد.. خدا بداد نسل های بعد برسه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
لبوبو و کرومی واقعا بیخودی ترند شدن🥲

و از این قاب گوشی ها

اسمش روود هست

پشتش رژلب جاسازی میکنن

خیلی زشته😂

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یکو هشتصد...دو هشتصد فقط قیمت کیفشه در صورتی که من با یه کیف هشتصد تومنی میخوام سرو تهشو هم بیارم

باهاش صحبت کن قانعش کن 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤