2777
2789

نه واسه بعضیا ازدواج سکوی پرتاب هم بوده

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

No

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها خیلی بد بیبنن مثلا مامان بزرگ من با 22 سالگی میره سر کار 24 ازدواج ولی من بدبخت با 19 تک و تنها بیکار از ازدواج هیچی فکر نکنم عاشقم بشم بعد تازه با عشق دوران کودکیش ازدواج کرده 

بستگی ب شرایط خانه و خانواده ای ک الان توشی هم داره

اگ جات خیلی خوبه و آزادی    خب ازدواج کمی دست و پاتو برا تصمیم گیری میبنده  دیگه نظر ی فرد دیگه  رو هم توی تصمیماتت باید لحاظ کنی      من خودم با اینکه خانواده مذهبی هستیم ولی آزاد بودم در تصمیم  و مستقل فکری

الان یخورده برام سخته با اینکه همسرم خوبه 

اگ همسر بد باشه ک دیگه فاجعه ست

بعضی ها خیلی بد بیبنن مثلا مامان بزرگ من با 22 سالگی میره سر کار 24 ازدواج ولی من بدبخت با 19 تک و ت ...

حالا از ازدواج پشیمونه چون کار هاش زیاده من حاضرم کل اون کار ها انجام بدم ولی اینطور نباشه بعضی ها واقعا بدبین هستندد

اگر بد بود بیش از 95٪جمعیت جهان ازدواج نکرده بودن و ول شده بود . خوب بوده که بوده و هست و خواهد بود . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .