2777
2789
عنوان

ب نظرتون مشکل از منه یا زن بابام

171 بازدید | 21 پست

خدا شاهده اصلا من کاری بهش ندارم بخدا اصلا کاری بهش ندارم بخدا تهمت های الکی دست گذاشته رو من طفلی من میدونم بابام اخلاقش خوب نیست اوایل اذیت زیاد میکرد ش ولی بخدا من با هیچ کدوم ش کاری ندارم

قبل ش می بینی باهم میرن بیرون یهو ی بحث دعوایی میشه  میان خونه بابام بهش گیر میدع یهو می بینی ی شب شام درست نمیکنه ب بچه های خودش درست میکنه

منم بخدا کاری ب کارش ندارم

برمیگرده تهمت میزنه ب بابام میگه دخترت اخم کرده براش چیزی درست نکردم گوش ت پر کرده فلان همش تو اتاقم بخدا اصلا هیچ بیرون نمیام اخم کنم چقدر عوضیه اخه

واقعا خستم کرده بخدا با هیچ کدوم کاری ندارم

زن بابات مشکله

اوایل میرفتم لباس بخرم بخدا از بس برگشت گفت همش ب دخترت لباس میخری دیگ برای خودم نمیخرم حالم خوب نیست همش مقایسه میگ چرا دخترت باید کارت بانکی بخره من میخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بابات مرض دار عقده تشریف داره

چند سالته عزیزم؟

اگه سن ازدواجت رسیده بهتره ازدواج کنی و از دست این زنیکه خلاص شی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

اوایل میرفتم لباس بخرم بخدا از بس برگشت گفت همش ب دخترت لباس میخری دیگ برای خودم نمیخرم حالم خوب نیس ...

چه زن حسودی مثل بچه هاست رفتارش 

شما اهمیت نده کار خودتو بکن 

🤍✨Beauti Lady
خسته شدم بخدا یعنی چی آخه من ادم نیستم ۲۱ سالمه

خدا اون زنیکه ی بی..ش..رف رو لعنت کنه ایشالا

اگه خاستگار داشتی برو از دست این زنیکه نجات پیدا کن

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

اوایل خوب بود از وقتی بزرگ شدم یهو عوض شد انگار شدم هووی این

اون قبل اینکه وارد زندگی شما و پدرت بشه میدونسته بچه داره.وقتی قبول کرده وظیفه شه که فرق نذاره. وقتی شعورش نمیرسه یه جور دیگه بفهمون بشینه سر جاش

خدا اون زنیکه ی بی..ش..رف رو لعنت کنه ایشالااگه خاستگار داشتی برو از دست این زنیکه نجات پیدا کن

هر سری با بابام بحث میکنه چون میدونه من اصلا دخالت نمیکنم یهو منو میندازه وسط بابا دیگ چقدر تحمل کنم