2777
2789
عنوان

ب نظرتون مشکل از منه یا زن بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
هر سری با بابام بحث میکنه چون میدونه من اصلا دخالت نمیکنم یهو منو میندازه وسط بابا دیگ چقدر تحمل کنم

برو شکایت کن بگو زن بابام منو اذیت میکنه من بیگناهم ال بل بزار ۱۱۰ بیاید جلو در خفتشون کنه

اصلا پورت برای چی باید زن می‌گرفت که تو اذیت شی باور کن تقصیر بابات هم هست اگه بابات بزنه تو دهن زنش زنش دیگه نمیتونه زری به تو بزنه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی خودش خسته شده زندگی بقیه رو می بینه من ی ادم اضافه می بینه دیگ چیکار کنمم اینطوری فکر نکنه ی ...

غلط کرده اذیت میکنه

به بابات همه چیو بگو

تا الان احترام گرفتی آفرین ولی دیگه جوابشو بده پررو شده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

برو شکایت کن بگو زن بابام منو اذیت میکنه من بیگناهم ال بل بزار ۱۱۰ بیاید جلو در خفتشون کنهاصلا پورت ...

چقدر ی ادم ببخشید میتونه عوضی  باشع الان داره وسایل ش جمع میکنه میشینه چرت و پرت ب بابام میگ گوشش پر میکنه بابام یهو عصبی میشه میگ پاشو وسایل تو جمع کن برو دو دقیقه  بعد میشینه میگ من میخواستم بمونم باباتون نمیزاره

چقدر ی ادم ببخشید میتونه عوضی باشع الان داره وسایل ش جمع میکنه میشینه چرت و پرت ب بابام میگ گوشش پر ...

اذیتش کنید بزارید بره

بیین منم بابام نامادری داره مادر بزرگ و پدربزرگم از هم جدا شدن بابام و برادر خواهرش ۵ میشدن رو هم 

بعد اینا با هم دست به یکی میکردن میرفتن زن باباشونو اذیت میکردن یه بار بابام لباس های زن بابا شون رو  جمع کرده توی ساک داده زیر بغل زن باباش گفته برو بیرون 😅🤣

خلاصه خیلی اذیتش میکردن

شماهم اذیت کنید اگه خواهر برادر داری باهاش دست به یکی کن اونو اذیت کنید ولی پیش باباتون خودتونو به مظلومی بزنید ک ما اذیت نمی‌کنیم

شما اذیتش کنید خودش میزاره میره فراررررر میکنه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خیلی خستم حوصله ندارم خستم

خدا کمکت کنه عزیزم😔😔