2777
2789

از بچگی منتظر ظهور امام زمان بودم تا الان که ۱۸ سالمه 

یادمه همیشه براش برنامه میریختم 

حتی همیشه به مامانم میگفتم مامان میشه من گل خشک کنم از الان امام زمان اومدنی  بریزم 

اون زمان برنامه کودک نگاه میکردم شعر هایی از امام زمان میخوند منم حفظ میکردم روزی برا امام زمان که ظهور کرد بخونم 

الان هم میگن ظهور نزدیکه 

میگن تمام اتفاقاتی که گفته شده قبل ظهور میفته الان اکثرشون اتفاق افتادهد

خدا جونمممممممممممم

ابن بهترین خبری بود که شنیدم ❤️ 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشونه های اولیه هست 

هنوز اون نشونه های بزرگتر اتفاق نیوفتاده

و اینکه ما خودمون تعیین میکنیم که امام زمانمون چقدر زودتر ظهور کنه حالا چجوری؟

با انجام دادن واجبات دینی صدقه دادن خواندن دعای ندبه و دعای فرج در روز جمعه

ذکر اللهم عجل ولیک الفرج

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

چی بگم بیادم نمیزارن که ظهور کنه یادمه یکی تو کلیپی میگفت بالای اون غاره که امام زمان میخواد ظهور کنه تک تیر انداز گذاشتن سعودیا که امدنی به شهادت برسنتشون دیگه چی بگم منم میخوام زود ظهور کنه دیگه نمیتونم این دنیارو تحمل کنم

باور کردنی نیست اعتقاد داشتن به همچین چیز الکیییی و تابلو که فقط هم ساخته دست شیعیان هست که متاسفانه من هم شیعه هم .البته الان دیگه نیستم...فقط کافیه نشونه های ظهور رو بخونید تا ....مضحک تر از این نمیشه .حیوانات باهم دوست میشن!!!مثلاً یه شیر و به اهو تنگ هم میزند تفریح حالا غذای شیر چیه خدامیدونه...مومنی از مشرق مومنی را از مغرب می بیمه!!!مسخره..آرزوم اینه یک روز همه به یه آگاهی نسبی برسند بفهمن یک عمر سرکار بودیم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

اگر از یه آخوند بپرسی و اصلا تاریخ...میگن از ترس کشته شدن غیب شد!!!اصلا این بزرگترین مشکل و ایراد این قصه خیالی!!!اگر الان این قدرت رو داره که مثلاً از خودش دفاع کنه و جومونگ بشه چرا قبلاً نداشته .تازه ما که مدعی هستیم همون ائمه دیگه هم الان مثل زنده هان و همه کار میکنند پس مرده و زنده ش چه فرقی داره...تورو بهر کی می‌پرستین فقط فکر کنید اینا اباطیل هست قصه سر قصه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

اگر از یه آخوند بپرسی و اصلا تاریخ...میگن از ترس کشته شدن غیب شد!!!اصلا این بزرگترین مشکل و ایراد ای ...

میشه بگید کدوم اخوند همچین حرفی رو زده؟

امام زمان به فرمان خدا غایب شدن برای اینکه توی اون زمان ائمه کشته میشدن حالا باهر روشی به دلیل اینکه میخواستن اسلام رو از بین ببرن و سرکوب کنن اما ائمه مانع این کار میشدن

دشمنان هم چون میترسیدن و دفاعی نداشتن امام هارو شهید میکردن 

فکرشما باطل هست و خیاله توهر دینی معتقد هستند که روزی منجی میاد و دنیارو نجات میده مسیحی ها حضرت عیسی

یهودی ها ماشیح زرتشتیان سوشیانت ما مسلمانان هم امام زمان 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

عجیبه ..پاسخم ثبت نشده...مهم نیست....فقط خلاصه بگم تمام ادیان ساخته دست بشر هست...هرکسی ادعای حقانیت داره...و هیچکدوم هم به حق نیست ...هردینی هم فکر می‌کنه منجی عالم از میان اوناس.خود همین نشونده دروغ بودنه..

عجب بیهوده تکراریست دنیا